DSCN1725

„Éreztem, hogy ezalatt Fanni újrakezdte” – nyilatkozott Novozánszki Fanni exe

2017.12.18. 09:11

A Bors az éjjel közzétett egy interjút a VV Fanniként híressé vált, tragikus módon elhunyt Novozánszki Fanni exbarátjával.

Az interjúból két részletet emelünk ki alább, az első ahhoz szolgáltat egy kis hátteret, hogy Novozánszki Fanni miért vágyott ennyire arra, hogy szeressék. A 24 évesen elhunyt realitysztár exe a következőt meséli az interjúban Novozánszkiról:

Nagyon sokat bántották kiskorában az iskolatársai a szegényes öltözete és a nagy haja miatt. Volt, hogy összeköpködték. Kipécézték, és ez odáig fajult, hogy esti tagozaton fejezte be az általánost is. Innen fakadt az önbizalomhiánya.

Novozánszki abbahagyta a munkát prostituáltként, amikor kapcsolatba került a most nyilatkozó férfival. Majdnem kilenc hónapig nem fogadott klienseket, de aztán történt valami. Az exbarát így nyilatkozott erről:

A munkám miatt azonban már akkor is sokat utaztam Franciaországba, és éreztem, sejtettem, hogy ezalatt Fanni újrakezdte, így szakítottam vele. ... Volt közös otthonunk, az a Marina-parti lakás, ahol Fanni élt. Berendezve, ahogy egy pár szokta, melegen, otthonosan. De amikor hazaérkeztem, át volt alakítva, ahogy az előző lakása: „munkahelyként”. Tükrök a falon, a plafonon, hangulatvilágítás, gyertyák.

Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosa előzetesben van, a lány holttestét azonban továbbra sem találták meg.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
„Éreztem, hogy ezalatt Fanni újrakezdte” – nyilatkozott Novozánszki Fanni exe

A gyilkosság áldozatává vált Való Világ-játékos volt barátja azért szakított, mert rájött, barátnője elkezdett klienseket fogadni a közös otthonban.

0 · Dec 18, 2017 09:11am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments