Jáksó László jobb formában van mint valaha - írja a  Blikk , és a cikkből  az is kiderül, mi áll ennek a kivirulásnak a hátterében: a műsorvezető 18 kilótól szabadult meg, mióta megszűnt a Heti Hetes. Jáksó nem a bánatba fogyott bele, hanem elmondása szerint, a műsor mellett is aktívan dolgozott programozóként, ezeket a munkáit azonban csak éjszaka tudta végezni és az étkezései is átcsúsztak erre az időszakra így 73-74 kilóról 95-re hízott. De mióta nincs Heti Hetes ismét nappal dolgozik és eszik, ennek köszönhetően nyerte vissza a versenysúlyát. (A nagy fogyás eredményét itt láthatja.)

De miről írnak még kedd hajnalban a lapok?

Például Rékasi Károlyról és a Barátok közbe való visszatéréséről. A színész a Blikknek nyilatkozott, amiben elmondta, mennyivel jobb a hangulata mióta újra dolgozik (27 hónapot hagyott ki) és hogy milyen nehéz volt visszarázódni a munkába. De beszélt Pikali Gerdával való kapcsolatáról is:

Gerdának meg azóta is azt köszönöm meg mindennap, hogy a baleset óta létezem

- mondta Rékasi.

Miközben pedig Jáksó és Rékasi így élvezik a jelenlegi életüket, Havas Henrik nincs a legjobb passzban. Ez persze érthető is, mert ugyan lehet, hogy ő leszarta, hogy Baukó Éva nyilvánosságra hozta (ismét), hogyan zaklatta, a munkahelye komolyabban vette a vádat és nem hosszabbítottak vele szerződést. Ennek kapcsán pedig a Borsnak nyilatkozott a műsorvezető.

Az egészhez nem szólok semmit. December 31-ig vagyok az ATV-vel szerződésben, kifizetnek, sőt a nem elkészült műsorokat is kifizetik. Megkértek, hogy ne nyilatkozzak, ne kommentáljam a történteket, én pedig a közös évekre való tekintettel tartom is ehhez magam

- mondta el a semmit Havas.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Jáksó László közel 20 kilót fogyott a Heti Hetes megszűnése óta - hírek briós mellé

Eközben Rékasi Károly minden nap hálát mond Pikali Gerdának, Havas Henrik pedig megszólal a kirúgásával kapcsolatban.

0 · Dec 19, 2017 07:37am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments