Jó reggelt, tartson velünk, és olvassa el szokásos lapszemlénket a magyar celebvilág történéseivel kapcsolatban! 

Demcsák Zsuzsa visszatért, de egyelőre nem a tévé képernyőjére, csupán a Facebook-ra. A szürreálisnak tekinthető Szanyi-interjúja után teljesen kivonta magát a közszereplés alól, de most, három hónap után egy igazán részletes videóban magyarázta meg, hogy miért. Megnyugtatta a rajongókat, hogy most már boldog, és a kiégést, amit megtapasztalt, nem a munkával, hanem a családjával és a futással orvosolja. Sok egyéb mellett hozzátette azt is, hogy ugyan rengeteg megkeresést kapott, inkább mindet visszautasította, januárig biztosan. 

Ugyan Havas Henrik szarik bele, hogy Baukó Éva zaklatással vádolja őt, a celebnő attól még ugyanúgy elvárja, hogy a műsorvezető bocsánatot kérjen tőle. Baukó a Borsnak adott interjújában mondta el, hogy szerinte nem vett elégtételt rajta, és utalta arra is, mennyire neheztel rá, amiért nem hajlandó beszélni, pedig nyilvánvalóan pontosan tudja, mit tett. 

Nem szerettem volna, hogy emiatt kirúgják Henriket, mégis vegyes érzelmeim vannak az egésszel kapcsolatban. A legjobban azt sajnálom, hogy semmilyen formában nem kért tőlem bocsánatot, de még csak fel se keresett, holott bőven lett volna mondanivalója

- nyilatkozta a lapnak. 

Mi történt még? 

  • Fresh Viki gyógytornát végez négy hónapja, amióta megszületett a kisfia. Oka, hogy a gyerek nagyon nehéz, ezért az énekesnőnek mindene fáj. 
  • Bors: Jakupcsek Gabriella a Lakástalkshow című műsorban, hosszú évek után először beszélt arról a fájdalomról, amit akkor élt át, amikor Máté Gábor megcsalta, majd elhagyta őt a lassan tíz éve elhunyt Albert Györgyiért. Akkor, 30 évesen ezt olyan sértő helyzetként értékelte, hogy három hónap alatt el is vált a rendezőtől. 
  • Király Viktor testvérének, Bennek a kisfia ugyan még nem töltötte be az első életévét, máris keresett babamodellnek számít a szakmában
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Már nem kell aggódnia Demcsák Zsuzsáért

Három hónap után előkerült, és beszélt magáról. Baukó Éva pedig bocsánatkérést követel Havas Henriktől. Lapszemle!

1 · Dec 20, 2017 08:02am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments