Amikor már azt hinnénk, hogy mindent hallottunk a Feleségek luxuskivitelben sztárjairól, épp legyintenénk Vasvári Vivien terhességének hírére, vagy Köllő Babett dzsungeles szereplésére, akkor jön Lovász László és a Lakástalkshow. 

A mai részben Csősz Boglárka, Köllő Babett, Vasvári Vivien és Smaltig Dalma lesznek a meghívott vendégek. Az adás egyik részében a műsorral kapcsolatos negatív kommenteket olvassák fel és véleményezik. Ekkor derül ki, hogy Bogi kivételével mindegyik luxusfeleség szokott nokedlit szaggatni meg palacsintát sütni.

Olyan aranygaluskát rittyentek, hogy na

- jegyezte meg Babett.

Szóba került az is, hogy mindegyikük kapott már szexuális ajánlatot, de kiderült, hogy nem csak ilyen jellegű megkeresések vannak. Bogit konkrétan pénzeszsáknak nézik és olyan kérésekkel fordulnak hozzá - de a többiekhez is -, hogy segítsen a hitelt visszafizetni, házat venni, stb. Itt derült ki, hogy Vasvári Vivien szerint az a szégyen, hogy gazdag anyukák 4000 forintért akarják eladni a gyerek használt cipőjét ahelyett, hogy elajándékoznák a rászorulóknak. Dalma zsákszámmal jótékonykodja el a már nem használt ruhákat, pénzt utal különböző szervezeteknek és állatmenhelyeken segít. De a többiek is ugyanígy vannak ezzel. Babett is mondott egy példát, amikor egy családnak bevásárolt tartós élelmiszerekből.

A teljes adást 23:50-kor lehet megtekinteni a VIASAT3-on.