tk3s 32911265

Egy férfi mindent megtenne azért, hogy Katy Perry az övé legyen, és ezt be is tartotta

2017.12.22. 12:24

Letartóztattak egy 37 éves, Pawl Jurski nevű lengyel férfit, amiért Katy Perry Miamiban, az American Airlines Arénában tartott koncertjén szerda este tiszta erőből keresztülfutott a biztonsági ellenőrzésen, majd nekivágódott a színpadnak. A célja elsősorban az volt, hogy elérje az énekesnőt, de hogy milyen tervei voltak utána, az már szerencsére nem derült ki. A biztonsági őrök ugyanis nehezen, de megállították, majd átadták őt a rendőrségnek. 

A férfi ellen csütörtökön emeltek vádat a Miami büntetőbíróságon erőszakos magatartás és menekülés miatt, továbbá azért, mert ellenállt a rendőri intézkedésnek. 

A rendőrségi jelentések szerint Jurski az elmúlt 20 napban legalább hat különböző városba szervezett fellépésére követte Perryt, és mindannyiszor erőszakosan próbált kapcsolatba lépni vele. Amikor megkérdezték tőle, hogy ártana-e az énekesnőnek, rezzenéstelen arccal annyit mondott: 

Bármit képes lennék megtenni azért, hogy Katy Perry az enyém legyen. 

Ezen kívül azt is bevallotta a rendőröknek, hogy nemrég egy steakhouse-ba követte őt, hogy meglephesse. Nos, mostanában ez nem igazán fog összejönni neki, a bíró ugyanis 34 ezer dolláros óvadékot határozott meg, továbbá az utazási okmányai leadására kötelezte a férfit. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Egy férfi mindent megtenne azért, hogy Katy Perry az övé legyen, és ezt be is tartotta

Enyhén rákattant az énekesnőre, aminek csúnya letartóztatás lett a vége.

0 · Dec 22, 2017 12:24pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments