Gáspár Győző személyes tárgyait majdnem elárverezte a NAV, de aztán inkább mégsem, mivel az ellene indított közigazgatási eljárást leállították. Ennek az volt az oka, hogy a Kúria hatályon kívül helyezte az első fokon eljárt bíróság ítéletét, és új eljárás lefolytatására kötelezte az adóhatóságot. Ennek ellenére Gáspár Győző nincs megnyugodva, sőt, úgy érzi, a NAV az egész családját tönkre tette már, ő pedig pánikbetegséggel küzd miattuk. Legutóbb például 130-as tempóval haladt az autópályán, amikor egy villogó rendőrautót látott meg a visszapillantótükörben. 

Remegni és fulladozni kezdtem. Azt hittem, újra értem jöttek.

Igyekeztem lehúzódni, de szúrni kezdett a mellkasom, elsötétült minden, azt hittem, elájulok. Egyszerűen elvesztettem a kontrollt. Bea mentett meg bennünket, hiszen azonnal megragadta a kormányt, és az autót a leállósávba irányította. Ha ő nincs, biztosan felcsavarodok a szalagkorlátra”

- nyilatkozta. 

Mi történt még? 
  • A Borsból megtudtuk, hogy a Kozmix énekese, Lányi Lala annyira kelendő mostanában, hogy állandóan nők zaklatják a szerelmükkel. Egyikük autóval követte, ezért az énekes feljelentette őt a rendőrségen. A dolgok idővel elcsitultak, ekkor egy másik rajongó követelte tőle, hogy udvaroljon neki, különben felakasztja magát Lányi kertjében. 
  • Kállay-Saunders András az utóbbi időben többször is Amerikában járt, hogy kiadókkal tárgyaljon, írja a Blikk. Legközelebb New York-ba megy ugyanezzel a céllal, de egyelőre részleteket nem kívánt elárulni. Annyi azonban biztos, hogy barátnőjével, a szintén énekes Tolvai Renivel, mindketten külföldi karrierről álmodnak, ezért ha úgy alakulna, ki is költöznének az Egyesült Államokba. 
  • Rubint Réka eltúlzott örömmel közölte Facebook-oldalán, hogy imádja a kolbászt. 
  • Balássy Betti és Varga Ferenc nem tervezték, most mégis harmadik közös gyereküket várják. 
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gáspár Győző pánikrohamot kapott egy szirénázó rendőrautó láttán

A Kozmixos Lányi Lala kertjében fel akarta kötni magát egy nő, Rubint Réka a kolbászról vallott, Balássy Betti újra terhes. Lapszemle.

11 · Dec 22, 2017 08:19am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments