Tetoválást csináltatni mindig kétesélyes vállalkozás, amennyiben nem vagyunk biztosak abban, hogy a választott ábrát örökké magunkon akarjuk-e viselni. 

Az aktuális párunk neve például elég sok kockázatot jelent ilyen szempontból, mert a kapcsolat olykor váratlanul véget is érhet. Na ebbe nem gondolt bele a Spice Girl egykori tagja, Melanie Brown sem, amikor egy jelentőségteljes érzelemkitörést tetováltatott az oldalára, amely így szólt:

Stephen, tiéd a szívem a halálunk napjáig.

Mivel azonban Stephen Belafontéval véget ért a házasságuk, ez a mondat már nem tűnik túl aktuálisnak. Mel B ezért úgy döntött, megszabadul tőle. A módszer, amelyet alkalmazott, nem számít épp megszokottnak: ahelyett ugyanis, hogy lézerrel eltávolíttatta volna, inkább 

kivágatta magából.

A tetoválás eltávolításához helyi érzéstelenítést alkalmaztak, a sebhelyet pedig 13 öltéssel varrták össze. A 42 éves énekesnő igen erős dühöt és ellenszenvet táplál az ex férje iránt, ezért választotta az eltávolítás fájdalmasabb és gyorsabb verzióját.

Szerettem volna végleg lezárni ennek a mérgező kapcsolatnak az utolsó fejezetét is. És ugyan a nevét eltávolíttattam végre a testemről, a bántalmazások örökké velem maradnak

- nyilatkozta.

A bőrfelületről lefűrészelt produktumot ezen a linken tekintheti meg

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Mel B szó szerint kivágatta magából a volt férje nevét

Egy tetoválásról van szó, amitől a lézeres eltávolítás helyett vágással és 13 öltéssel szabadult meg.

16 · Dec 22, 2017 01:48pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments