Barack Obamának elég változatos ízlése van a zenei műfajok terén, amelyet nem először oszt meg az internetező közösséggel. 

Ahogy tavaly már megtette, úgy - alighanem a nagy sikerre való tekintettel - idén is elkészítette a 2017-es évre vonatkozó kedvenc zeneszámainak és olvasmányainak listáját, amelyeket a saját Facebook-oldalán meg is osztott jóindulatúan. 

Még az elnökségem alatt kezdtem el megosztani az emberekkel az olvasmány és zenei listáimat. Ez egy remek módja annak, hogy reflektáljak azokra az alkotásokra, amelyek a személyiségemmel összhangban vannak, és hogy a világ minden tájáról megismerjek előadókat és művészeket. Most, hogy idén kicsit több szabadidőm lett, meg akartam osztani azokat a műveket, amelyeket a leginkább élveztem. Íme hát a 2017-es listám olyan dalokkal, amelyek megérintettek vagy inspiráltak engem

 - írta a poszt mellé, és boldog újévet kívánt mindenkinek. Olvassa/hallgassa meg az összeset, és rögtön tudni fogja, milyen érzés volt amerikai elnöknek lenni. Mielőtt afenti poszton a tovább gombra kattintana, mutatunk egy kis ízelítőt: 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Rihannára és Jay-Z-re volt rákattanva Barack Obama 2017-ben

Többek között. Változatos ízlésvilágra vallanak a kedvenc zeneszámai, így ezeket hallgatva bárki könnyedén érezheti magát volt amerikai elnöknek.

0 · Jan 01, 2018 02:35pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments