GettyImages-664902706

Mama June elég meglepő diétával tartja a súlyát

vik
2018.01.03. 15:44

June Shannon neve sokáig csak leginkább azoknak lehetett ismerős, akik annak idején őszinte rajongással nézték a  Honey Boo Boo színre lép  című realityt.  Tavaly április óta azonban a szépségversenyeken fellépő kislányán, a fura nevelési elvein és a meglepő emocionális reakcióin túl Shannon egészen más téren is híressé vált, ez pedig az volt, hogy a slanknak nem éppen nevezhető testalkatából 136 kilót fogyott, megcsináltatta a fogait, és elkezdett csinosabban öltözködni

A nézők ilyen külsővel ismerték meg June Shannont.
A nézők ilyen külsővel ismerték meg June Shannont.

Az emberfeletti erőt igénylő változás még azt is lenyűgözte, aki eddig azt sem tudta, ki az a Mama June. Nem véletlen, Shannon rengeteg kínlódáson ment keresztül ezért, ami sokkal nagyobb áldozatokat követelt annál, mint hogy egyik napról a másikra nem eszik annyit. Ilyen volt többek között a számtalan plasztikai-korrekciós műtét, amelyek után sokszor úgy érezte, a teste olyan, mint a Frankensteinből ismert szörnyé, és bánja, hogy ezt tette vele.

Az érzelmi mélypontok mégsem tudták végleg lelombozni, ezért továbbra is tartja a súlyát, pedig a módszere több mint szokatlan. Nem orvosi tanácsra cselekszik, sokkal inkább ösztönösen, ami úgy fest, beválni látszik. Nincs itt bonyolítás, nem szórakozik olyanokkal, mint a gluténmentes-diéta vagy mindenmentes étkezés, csak eszik, ahogy érzi. 

Az egyik titkom az, hogy általában nem reggelizem, mert délután 1-ig alszom. Tudom, nem hangzik jól, de nagy nassoló vagyok.

Nassolás alatt nem két kiló chipset kell érteni, Shannon inkább szőlővel vagy sajttal nyomja el az éhségét. Vacsorára sült csirkét eszik quinoával, esetleg sült sertésszeletet kukoricával és babbal. Ha pedig édességre vágyik, arra is van megoldása. 

Sok munkával elérte, hogy így nézzen ki.
Sok munkával elérte, hogy így nézzen ki.

Olyankor Little Debbie zselés sütit eszem, ez a kedvenc csalós nasim. Az egész arról szól, hogy odafigyeljünk a mennyiségekre. Nem könnyű úgy étkezni, ahogy kellene, sem állandóan az edzőteremben lenni, de azért próbálom a lehető legjobbat kihozni magamból.

Támogatásnak persze azért ott vannak a lányai és az új barátja, akit a valóságshow második évadának kezdetéig nem fog bemutatni a nyilvánosságnak. 

Ő az én kősziklám, a legjobb barátom, és a nap 24 órájában együtt vagyunk. Visszaadta a hitemet, amikor már azt hittem, nincsenek jó emberek a világon. Hosszú, hosszú idő óta először tényleg boldog vagyok 

- tette hozzá. 

Forrás: E-Online 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Mama June elég meglepő diétával tartja a súlyát

Honey Boo Boo anyukája, June Shannon 136 kilót fogyott, és ezt régóta tartja is. A módszere azonban nem éppen mindennapi.

22 · Jan 03, 2018 03:44pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments