Az azért nem semmi, hogy a Jersey Shore sem akar a Fehér Ház közelébe menni

2018.01.09. 11:10

Mióta Donald Trump az Amerika Egyesült Államok első embere, mintha némi csorba esett volna az elnöki tisztségen. A választások idején is volt egy erőteljes negatív visszhangja a jelöltségének. Rengeteg celeb jelentette ki - befolyásolva a rajongókat -, hogy ő Hillary Clinton mellett áll. Végül Trump nyert, de a világ nem tudott belenyugodni ebbe, hisz egymást követik az olyan elnöki kijelentések és intézkedések, amik sokszor józan paraszti ésszel is megkérdőjelezhetők. Az egyik ilyen a globális felmelegedésről alkotott elképzelés, ami az USA elnöke szerint egy humbug, hisz most is majdnem befagyott a Niagara, tehát ez minden, csak nem melegedés.

Legutóbb a Jersey Shore egyik sztárja adott leckét Trumpnak ebből, hogy a globális felmelegedés nem pusztán annyi, hogy melegebb lesz az idő.

De hogy került elő egy 2012-ben véget ért MTV-s trashrealitysztár? Úgy, hogy 2018-ban egy családi vakáció erejéig visszatér a Jersey Shore. Ráadásul az eredeti, a már jól ismert szereplőkkel. Jön Snooky, Jwoww, Deena, A Szituáció, Ronnie, Pauly D és Vinny.

Plusz érdekesség, hogy eddig úgy tűnt, hogy Vinny mindentől függetlenül állt bele Donald Trumpba és az ő globális felmelegedésről alkotott elképzelésébe, de egy új promó arra enged következtetni, hogy mintha egy MTV-s trashrealitynek is teljesen ciki lenne az, ami a Fehér Házban zajlik.

Persze az is lehet, hogy nincs ekkora mélysége ennek az önreklámnak, hisz tényleg, mi köze lenne a Jersey City-i, Kondi-Szoli-Mosoda szentháromságnak élő guidóknak és guidáknak a Fehér Házhoz? Semmi. De egy trashrealitys promóba akármilyen szinten is politikát keverni, azért nem lehet véletlen.

Ön mit gondol erről?

  • 84
    Ha akarom, akkor van benne némi beszólás Trump felé, ha akarom, akkor nincs.
  • 65
    Ez egy egyértelmű üzenet.
  • 45
    Ebben nincs semmi. Csak egy poén az egész.

(Perez Hilton)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Az azért nem semmi, hogy a Jersey Shore sem akar a Fehér Ház közelébe menni

Elég kétértelmű önreklámot csináltak a nyáron visszatérő trashrealityhez.

3 · Jan 09, 2018 11:10am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments