Kedd reggeli lapszemlénket nem is indíthatnánk mással, mint azzal, hogy itt az új dallopási-botrány! És ismét az Omega áll a középpontjában. 2013-ban robbant ki az első balhé, mikor Kanye West a New Slaves című dalához jogszerűtlenül használt fel részleteket a Gyöngyhajú lányból. A magyar zenekar és a rapper négy évig pereskedtek mire sikerült megállapodniuk. Most pedig kiderült, hogy egy amerikai sorozat, a Future Man, végefőcímében csendül fel az Omegától az Addig élj!

A nyáron hívták fel a figyelmemet, egy rajongó szólt, hogy az Omega dala az egyik legmenőbb amerikai sorozat főcímzenéjében hallható. Na­gyon meglepődtem, bár a Gyöngyhajú lány korábbi esete után már nem is annyira. Letöltöttem a film előzetesét, és tényleg az Addig élj! azaz, a Live as long as ment alatta

- mondta a Borsnak Kóbor János, aki azt is hozzátette, egyszerre dühíti és büszkeséggel tölti el őket az eset, és ez alkalommal nem kívánnak jogi vitákba bonyolódni miatta.

És, hogy mit írnak még a lapok?
  • Szintén a Bors számol be arról, hogy nyilatkozott nekik VV Fanni egyik volt kolleganője, aki szerint megelőzhető lett volna a fiatal nő tragédiája, ha működik a lakásában a vészhívó.
  • Eközben a Blikk az írja, hogy megváltozhat a Pintér Tibor-féle Zámbó Jimmy musical szereposztása. Pintér eredeti tervei szerint Tóth Andi is játszana a darabban, ám lány a minap a Reggeliben azt merészelte nyilatkozni, hogy:  „annyira régóta megy ez a Pintér Tibor–Tóth Andi dolog, hogy már a könyökömön jön ki". Ez pedig a Nemzeti Lovas Színház igazgatójának sok volt, így kijelentette, hogy másnak is tudja adni a szerepet, ha Tóth Andi ki akarja hagyni ezt a hatalmas lehetőséget.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hollywood újabb dalt lopott el az Omegától - hírek téli tavasz mellé

A Seth Rogen-féle Future Man végefőcímében hallható a magyar zenekar Addig élj! című slágere.

39 · Jan 09, 2018 08:05am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments