Mai lapszeménket Demcsák Zsuzsával kezdjük, aki hosszú idő után már nemcsak a Facebook-on, hanem a Rádió1 Balázsék című műsorában is beszélt az életéről. Az adásról a Blikk számolt be, amiből kiderül, hogy a műsorvezetőnő élvezi, hogy visszavonult, és a gyerekei is hálásak neki ezért. Ennek ellenére hiányzik neki a tévézés, de még nem találták meg olyan ajánlattal, amire méltónak találná a személyiségét. 

„Persze húsz év televíziózás nem múlik el nyomtalanul, mert egyrészt az embernek hiányzik, másrészt már úgy nézi a televíziócsatornákat is, hogy én ezt másképp tudnám csinálni, vagy valami pluszt hozzá tudnék adni.”

Azt gondolom, ma a tévés egyéniségekből hiány van, és szerintem nekem eléggé karakán a jellemem. Ugyanakkor az probléma, ha az ember igazat mond és konfliktusvállaló, én pedig nem tudok kibújni a bőrömből

- nyilatkozta az adásban. 

 

Mit írnak még a lapok? 
  • Január végére tervezik a Feleségek luxuskivitelben című Viasat 3-as reality második évadának forgatását, amelyben majdnem az összes eddigi szereplő (Farkas Rita, Smaltig Dalma, Vasvári Vivien, Csősz Boglárka és Köllő Babett) szerepelni fog, sőt,  közülük két feleség (Dalma és Vivien) terhességét is végigkövethetik majd a nézők. Rubint Réka nem vállalja a szereplést, ami azért várható volt. (Bors)
  • VV Attila azért nem szerepelt 6 évig a tévében, mert azt remélte, hogy majd felkérik rá, de nem kérték. Azt mondta, nem akar celeb lenni, de jó lenne, ha olykor műsorokban szerepelhetne, mert szerinte „csak a tévében lehet úgy bohóckodni, hogy az embert ne nézzék ki a többiek”. (Blikk)
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Demcsák Zsuzsa: probléma, ha az ember igazat mond

Lapszemlénkből kiderült, miért nem tévézett az utóbbi hat évben VV Attila, és hogy Rubint Réka lesz-e luxusfeleség újra.

12 · Jan 10, 2018 08:49am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments