Sarka Katának és Hajdú Péternek októbertől pontosan kilencven napja lett volna arra, hogy a válásukat érintő békítő tárgyalást követően újabb keresetet adjanak be a bíróságra, írja a Story magazin. 

Ez azonban nem történt meg egyikük részéről sem, ami a Story magazin spekulálációja szerint azt jelenti, hogy ha a páros végre úgy dönt, hogy tényleg beadják a válási papírokat, akkor az egész eddigi procedúra gyakorlatilag értelmét veszti, és mindent újra kell kezdeni. Eszerint lesz még egy békítő tárgyalás, ahol kettejük közül legalább az egyik félnek jelen kéne lennie. 

Ha ez megtörténik, akkor a 2016 novembere óta tartó válási folyamatba már negyedszerre fognak belekezdeni, amihez a lap szerint tapasztalt ügyvédek sincsenek hozzászokva. 

A gyerekek elhelyezéséről viszont döntöttek: az anyjuknál maradnak, de az apjukkal is bármikor találkozhatnak. A vagyonmegosztás azonban állítólag már nem lesz ilyen könnyű menet, ugyanis a lap azt írja, Sarka Kata szerint érvénytelen a házassági szerződésük, ezért a vagyon felére tart igényt.

(Story)

Hogy tisztázzuk a válás körüli aktuális mizériát, megkérdeztük az érintett feleket, amint válaszolnak, posztunkat frissítjük. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Story: Sarka Kata szerint nem érvényes a Hajdú Péterrel kötött házassági szerződése

A Story magazin azt írja, hogy a párosnak 90 napja lett volna beadni a keresetüket, amit valamiért harmadszorra se tettek meg.

26 · Jan 11, 2018 08:09am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments