Ritka az olyan eset, hogy Instagramon nem egy fotón akad meg az ember szeme, hanem sokkal inkább a kép melletti szöveg kelti fel az érdeklődését. Nos, Bódi Sylvi pénteken egy olyan bejegyzést tett közzé, ami mellett szinte észre sem vesszük a szexizős fotóját. A modellből lett szörfös ugyanis arról számol be, milyen sikeres volt a

bugyibörzéje.

A bejegyzésből kiderül, hogy Bódi gardrób vásárt tartott, aminek keretei között most a fehérneműit adta el, újakat és régieket egyaránt. 

A bugyi börze tarolt... Tegnap este 15 csinos, szexis tangát és bugyit töltöttem fel a fehérnemüs albumba. Kevesebb mint 12 óra leforgása alatt mind gazdára talált!  Ezzel a bugyi börze a Bódi Sylvi gardróbvásár magasan legnépszerübb albumává vált. Míg a vadonatúj, cimkés darabokat túlnyomórészt hölgyek vásárolták meg, az összes általam már valaha viselt darabra férfiak (Mily meglepö! 

- olvasható a bejegyzésben, ami azzal folytatódik, hogy annak sem kell pánikba esnie, aki esetleg még nem szerzett be egyet sem a modell használt tangái közül, ugyanis még lesz rá lehetősége.

Ugyan eredetileg azt mondtam, hogy ha férfi jelentkezik be 1-1 tangára, akkor azt tízszeres áron fogom neki adni, végül megenyhültem és inkább játékosra vettem a formát és az elsö 5 stoppolóig licitet hírdettem. * Néhány darab még “versenyben van”, ezek még stoppólhatóak este 9-ig. Eredmény hírdetést ma este tartok, s utána a fehérnemük egy kis meglepetéssel, dedikált fotóval elindulnak majd új gazdáik felé

- írja a modell, aki arra is kitér, mennyire élvezte a bugyivásárt és milyen kellemes meglepetést okoztak számára licitáló férfiak, akik jófejséggel és humorral kezelték a dolgot.

A teljes bejegyzést és a hozzátartozó fehérneműs fotót itt megnézheti.