Bár Meghan Markle hosszú ideje nem posztolt semmit az Instagram oldalára, a héten elég drasztikus lépésre szánta el magát:

úgy ahogy volt, törölte a profilját.

Ez persze annak fényében érthető, hogy II. Erzsébet legközelebbi családtagjai nem üzemeltet(het)nek saját maguk által menedzselt közösségi oldalakat, és mivel májusban Markle hozzámegy Harry herceghez, így ő sem Instázhat többé. Ez egyébként csak egy azokból a dolgokból, amiket az amerikai színésznő nem csinálhat a jövőben.

Azzal kapcsolatban, hogy Harry menyasszonya törölte magát a közösségi médiából, a királyi ház egy nyilatkozatot adott ki, melyben ezt írják:

Markle kisasszony mindenkinek hálás, aki az évek során követte a közösségi oldalain, ám már egy ideje nem használta ezeket, ezért úgy döntött, megszünteti őket.

Persze ez nem azt jelenti, hogy a színésznő örökre eltűnik az Instagramról és a Facebookról, csak mostantól kizárólag a királyi ház hivatalos csatornáin jelennek majd meg róla azok a képek és hírek, amiket a család meg akar osztani magáról.

Ha azonban nagyon szeretne követni valakit az Instán II. Erzsébet rokonságából, akkor ezt a kigyúrt fiatalembert ajánljuk figyelmébe, aki a királynő húgának az unokája és előszeretettel posztolgat az izmairól: 

Forrás: Indy100

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Meghan Markle nyomtalanul eltüntette magát a közösségi médiából

A törléssel kapcsolatban még a királyi ház is nyilatkozatot adott ki.

6 · Jan 12, 2018 09:57am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments