Catherine Deneuve színésznő mellett Brigitte Lahaie francia ex-pornószínésznő is csatlakozott ahhoz a száz nőhöz, akik nyílt levélben protestálnak a nők szexuális zaklatását ellenző metoo-kampány ellen. A levél - amely szerint a metoo-mozgalom az eredeti célja ellenében a nőket buta, gyenge prédának és áldozatnak állítja be - már önmagában is elég nagy port kavart, Lahaie azonban még messzebbre merészkedett.  

Egy harminc fős feminista csoport vezetőjével, Caroline de Haas-szal folytatott televíziós vitaműsorban ugyanis olyat állított, amely elég sok embernél kiverte a biztosítékot, de még az ellenmozgalom aktivistái is elhatárolódnak tőle. A műsorban a következőt mondta:

Egyes nőnek orgazmusuk is van, miközben megerőszakolják őket. 

A 62 éves volt pornószínésznőt (aki amúgy egy népszerű betelefonálós műsorban több mint tíz évig párkapcsolati tanácsokat adott)  a kijelentését követően rengetegen kezdték támadni. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, azonnal a közösségi média céltáblájává vált, és magyarázkodásra kényszerült. 

Ez csak egy, a kontextusból tökéletesen kiragadott mondat. Ezzel azt akartam mondani - mivel, ha valaki, én aztán ismerem a szexualitást - , hogy néha a test és az agy működése nincs összhangban egymással. Ha tényleg így működik a világ, akkor bocsánatot kérek a megjegyzésemért

- mondta el a Times-nak. 

De Haas egyébként így reagált erre az egészre: 

hogy tudnád visszaadni a nőknek a testük erejét? Egyszerű: hogy megállítod az erőszakot. Ha erőszak áldozata voltál, soha többé nem lesz örömben részed. 

(Daily Mail)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Egy ex-pornós szerint sok nőnek orgazmusa van, amikor megerőszakolják

Kijelentése után rengeteg támadást kapott, úgyhogy kénytelen volt azt mondani, hogy nem is "úgy" gondolta.

38 · Jan 13, 2018 01:27pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments