A pornószínésznőből DJ-vé lett Niki Belucci az instájára töltött fel egy képet szombaton megszületett kisfiáról. Érzéseiről hosszasan ír a posztban, ebből mi is idemásolunk egy részletet. Beluccinak egyébként három vetélésen kellett átesnie, mire végre a  lombikbébi-program keretében megfoganhatott és megszülethetett első gyermeke.  

Erre nincs szó sajnos!! Ez több,mint szeretet és szerelem !!! Ezért érdemes létezni!!!! Ez maga az élet értelme és ezt csakis akkor tapasztaljuk, ha átéljük!!!!! Amíg élek a családom lesz számomra a legfontosabb és azt tűzön-vízen keresztül védeni fogom!!! Köszönöm anyukámnak azt a rengeteg szeretetet és aggódást,törődést és fáradság nélküli éjszakázásokat:)) ,amit kaptam/kaptunk és ,amit én is adhatok már a kisfiamnak” - írja a posztban.

Íme a friss baba képe: 

Nem is tudom hogyan fogalmazzam meg azt,ami most bennem kavarog. Annak ,akinek nincs gyereke ez nagyon nyàlas lesz ,de muszàj megosztanom veletek. Velem voltatok jòban rosszban, így ez is ide tartozik:)))) Egyszerûen àlmomban nem gondoltam volna,hogy anyànak lenni mit jelent igazàn!! Vàgytunk a babàra nagyon ,azt hiszem ez nem titok:))) de sosem tudtam anyukàm mit èrezhet iràntam ès nem arra gondolok,hogy szeret-e vagy sem:))) ❤️mert azt tudom ,hogy igen ès termèszetesen èn is ôt ,de ez az èrzès ismeretlen volt!!! 😍Erre nincs szò sajnos!! 🤭 Ez több,mint szeretet ès szerelem !!! Ezèrt èrdemes lètezni!!!! Ez maga az èlet èrtelme ès ezt csakis akkor tapasztaljuk, ha àtèljük!!!!! Amíg èlek a csalàdom lesz szàmomra a legfontosabb👪 ès azt tûzon🔥-vízen💦keresztûl vèdeni fogom!!! Köszönöm anyukàmnak 👩‍👧‍👦azt a rengeteg szeretetet ès aggòdast,törôdèst ès fàradsàg nèlküli èjszakàzàsokat:)) ,amit kaptam/kaptunk ès ,amit èn is adhatok màr a kisfiamnak👶🏻 Kívànom tiszta szívembôl 🙏minden pàrnak,akik babàt szeretnènek ,hogy minnèl hamarabb jöjjön össze nekik🙏 !!!!!!!! Ès tudom,hogy nincs Anyàk napja ,de minden ANYUKA elôtt tiszteletem!!!!! 💐Mèrhetetlen,amit ôk kèpesek adni ès elviselni legyen az mondjuk ne menjünk messzire mèg friss az emlèk:)) legyen az akàr a szülès:)) Köszönöm Dr. Vereczkey Attilànak👨‍⚕️, hogy annyi beteg mellett,mindig 100%-os figyelmet kaptunk ès sikerült vègre a babànkat a Petriben összehozni☺️🔬💊💉, ès az èn dràga szülèsz-nôgyògyàszomnak 👩🏻‍⚕️Varga Cecíliànak Illetve a szülèsznômnek T. Heninek👩🏻‍⚕️ ès nem utolsò sorban a szerelmemnek🤴🏻😍❤️ ,aki èjjel fèl2-tôl 🕜fogta a kezemet ès vègig hôsiesen àllta a sarat ès egy pillanatra sem hagyott magamra ,pedig néha èn magamat sem viseltem:))) Nem is hùzom tovàbb a szòt. Köszönöm a Szent Jànos Kòrhaz🏥 csecsemôseinek ès a nôvèrkèknek azt a figyelmessèget ès önzetlen segítsèget ,amit itt kaptunk. Örülök,hogy itt adhattam èletet a mi kis kincsünknek. 🤱🏼 Ilyen egy boldog es elègedett baba ,aki 2.nap màr mosolygott👶🏻😍ès ezzel a kèppel bùcsùzunk is az osztalyròl!! Ui: köszönöm a baràtaimnak,akik vègig tàmogattak ebben a nehèz idôszakban is!! 👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️❤️❤️

Niki Belucci Official Hungary (@djnikibelucciofficial) által megosztott bejegyzés,

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Niki Belucci fiút szült

Instagramján jelentette be a hírt egy nagyon hosszú, érzelmektől túlfűtött posztban.

21 · Jan 14, 2018 10:39am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments