James Francót öt nő is szexuális zaklatással vádolja. Mindez az után történt, hogy a színész-rendező a Golden Globe-on fekete ruhát és Time's Up kitűzőt viselve hívta fel a figyelmet - megannyi kollégája mellett - , hogy a nők elleni szexuális zaklatásoknak véget kell vetni.

Violet Paley volt az első, aki a The Disaster Artist című filmért Golden Globe-díjat nyert Francóról olyan sztorival állt elő, ami szerint a színész orális szexre kényszerítette egy kocsiban. 

Volt, aki azt mesélte a Los Angeles Timesnak, hogy néhány éve egy orgiajelenetet forgattak a színésszel, aki az orális jelenet imitálása közben levette a nemi szerveiket takaró műanyagot.

James Franco kategorikusan tagadja az ellene felhozott vádakat, illetve a The Late Showban adott nyilatkozatára hívta fel a figyelmet, ami szerint minden korábbi tettéért vállalja a felelősséget. És támogatja a nőket, hogy hallassák a hangjukat.

Egy héttel a Golden Globe után, és pár nappal a kirobbant botrány után került adásba a Hello Hollywood azon epizódja, ami a díjkiosztóval foglalkozik. Návai Anikó kérdésére James Franco a következőt mondta a Time's Up mozgalomról, valamint a szexuális zaklatásokról.

Itt az idő, és azt mondom, igenis változásra van szükség. Eljött a pillanat, amikor ki kell mondanunk bárkiről, bármilyen szakmáról is van szó. Nem szabad hagynunk, hogy csorbuljanak a jogai vagy elbánjanak vele. Mindannyiunk felelőssége, hogy kiálljunk érte.

Ez a nyilatkozat annak ismeretében érdekes, hogy James Franco itt még nem tudhatta, hogy pár nap múlva őt is megvádolják.

(Hello Hollywood ,15:15-nél van az idézett rész.)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A szexuális zaklatással vádolt James Franco a Golden Globe-on a következőt nyilatkozta

Návai Anikó tette fel neki a kérdést, hogy mit szól a Time's Up kampányhoz.

2 · Jan 15, 2018 12:11pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments