Michael Jackson lánya épp azon van, hogy minél nagyobb ismeretségre tegyen szert. Ezen 20 ember dolgozik non-stop. És ugyan van az a mondás, hogy a rossz reklám is jó reklám, de feltehetőleg senki sem tervez meg egy ilyen sztorit, amiben kirabolják. Persze volt, aki pont ezt feltételezte akkor, amikor a Párizsi Divathét ideje alatt Kim Kardashiant több rendőrnek öltözött fegyveres megkötözte és kirabolta. 

Paris Jackson az Instagram Storyján keresztül egy videóban mondta el, hogy mi történt.

Szóval, tegnap este felvettem két stoppost. Az egyik lány nagyon ramatyul nézett ki. Még én adtam neki oda a saját zoknimat, hogy felvehesse. Egy rohadt gyorsétteremnél is megálltunk, hogy kaját vegyek neki.

Igaz, hogy már a cikk elején lelőttük a poént, de paris Jackson indulatos fogalmazásából is lehet sejteni, hogy itt nem ért véget a történet. Ez nem egy happy enddel végződő történet, mivel...

A kis ribanc meg ellopta a hitelkártyámat. Haver, elfurikáztam a valagadat egész Los Angelesen keresztül, erre kirabolsz?! Most komolyan?! Mi a szar már ez?!

- mondta Paris Jackson, akit annyira azért nem viselt meg a dolog, mert egy későbbi Instagram Storyja szerint már vígan bulizott a haverjaival. 

(Perez Hilton)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Paris Jackson megsajnált egy stoppost, aki hálája jeléül kirabolta őt

Jófej akart lenni, még a zokniját is odaadta a lánynak, akinek ez nem volt elég.

9 · Jan 15, 2018 10:38am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments