abaca 218629 010

Poszttraumás stressz szindrómától szenved Mel Gibson bántalmazott exe

2018.01.15. 09:59

Mel Gibson és exe, Oksana Grigorieva, évek óta harcolnak egymással, aminek az asszony állítása szerint komoly egészségügyi következményei vannak. A színész és az orosz származású zongorista egy évig voltak együtt, 2010-ben szakítottak, mikor a nő családon belüli erőszak miatt feljelentette Gibsont. Ez után hosszú időn keresztül pereskedtek közös gyermekük elhelyezése ügyében.

Most pedig Grigorieva ismét keresetet nyújtott be a színész ellen, arra hivatkozva, hogy a kapcsolatuk és az azt követő pereskedés miatt poszttraumás stressz szindróma alakult ki nála.

Ez a pszichés betegség jellemzően azoknál alakul ki, akik valamilyen komoly megrázkódtatáson esnek át. Az esetek többségében a betegség állandó szorongással, félelemérzettel jár, ami a mindennapi tevékenységben is akadályozhatja a beteget, ráadásul gyakori, hogy akaratlanul is újraélik a traumát (még többet itt olvashat erről).

Grigorieva állítása szerint, esetében a poszttraumás stressz odáig vezetett, hogy nemrég daganattal diagnosztizálták. Mivel ennek a kezelése nem olcsó, ezért a korábbi számláit sem tudja fizetni, amik a Gibsonnal való pereskedés során halmozódtak fel. Így pénzügyi kompenzálás reményében nyújtott be ismét keresetet a színész ellen.

Gibson a szóvivőjén keresztül egyelőre csak annyit üzent, hogy nem kívánja kommentálni Grigorieva állításait.

Forrás: People

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Poszttraumás stressz szindrómától szenved Mel Gibson bántalmazott exe

Oksana Grigorieva állítja, nemcsak a családon belüli erőszak, de a válási procedúra is nagyon megviselte.

8 · Jan 15, 2018 09:59am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments