Egy interjú során tették fel a színésznőnek a kérdést, akiből menten kiszakadt a nevetés. A riporter enyhén megszeppenve kérdezett vissza, hogy most azért röhög a képébe, mert egyértelműen igen a válasz, vagy pont, hogy az ellenkezője. Stone végül rendesen megválaszolta a feltett kérdést, sőt, azt is elmondta, hogy miért kellett annyira röhögnie tőle.

40 éve vagyok ebben a szakmában. El tudod képzelni, hogy mi ment akkor, amikor én ezt elkezdtem? Olyan külsővel, ahogy anno kinéztem? A nulláról, Pennsylvániából érkezve? Nem volt senki, aki megvédjen.

- mondta a színésznő, majd a következővel zárta.

Mindent láttam.

Még 2014-ben elárulta, hogy az Elemi ösztön című filmjének ikonikus jelenetének felvételét hogyan vették fel. Eleinte volt rajta egy fehér bugyi. Felvették úgy is a jelenetet, de a rendező rászólt, hogy nem jó, mert látszik a fehérnemű, úgyhogy le kellene vennie. Stone erős fenntartással kezelte a kérést. Jelezte, hogy nem akarja, hogy akár a rendező bármit is lásson a nemi szervéből. Megnyugtatták, hogy semmi sem fog látszani. Meg is mutatták neki a monitoron a felvételt. Annak idején még nem volt olyan modern cucc, hogy nagy felbontásban lehessen látni rajta mindent, amit rögzített a kamera, így Stone maga is megbizonyosodott róla, hogy tényleg nem látszik a nemi szerve. Meg is lepődött, szabályosan sokkot kapott a film premierjén, amikor kiderült, hogy nagyon is látszik minden.

(CBS Sunday)