Stohl Andrásnak lágyéksérv-műtétje volt, ezért január 24-ig minden előadását törölték, írja a Blikk. A szóvivője azt mondta, hogy a műtét jól sikerült, de Stohl most nyolc napot kénytelen ágyban maradva pihenni. Az 50 éves színész-műsorvezető még az operáció előtti utolsó pillanatokban is bejelentkezett a rádióban a Class FM-en, azzal, hogy

Most tolnak a műtőbe, kicsit már be is vagyok nyugtatózva.

És még van pár hírecske ma reggelre:

  • Ha ön szereti az autóban beszélgetős interjúkat és Kapócs Zsókát, akkor szakítson negyed órát erre a blikkes Youtube-videóra. Kapócs Zsóka ebben arról beszél, hogy fél a szüléstől, viszont szeret rejtőzködő életet élni.
  • Szilágyi István színművész fiát édesapja bántalmazásáért ítélték el. A 80 éves színész fia hét hónapot volt fogházban, és az ügye még másodfokon folytatódik, mivel mind a színész, mind fia azt állítja, hogy nem verésről, hanem esésről van szó – az orvosszakértői vélemény azonban ennek ellentmondott, írja a Blikk.
  • Székhelyi József tüdőrákban szenved, ezt már mi is megírtuk, a 71 éves színésszel most a Fókusz közölt interjút ebben a témában.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Stohl András a műtőbe menet még bejelentkezett a rádióban

Kicsit már be is vagyok nyugtatózva - mondta, majd 8 napos kényszerpihenőt kezdett. Hírek kávé mellé.

4 · Jan 17, 2018 07:53am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments