Már 2017 őszén is lehetett tudni, hogy valami nem stimmel a McGregor család háza táján. Októberben annyit lehetett tudni, hogy a színész és felesége szakítottak. És ez nem csak úgy a semmiből jött, mert már májusban külön költöztek. A TMZ megjegyzi, hogy utóbbi közvetlenül az után történt, hogy kikerültek fotók arról, amint Ewan McGregor és a Fargo című sorozatban szereplő színésznő társa, Mary Elizabeth Winstead egy londoni kávézóban csókolóznak.

Most pedig Ewan McGregor beadta a válási papírokat, amit azzal indokolt, hogy összeférhetetlen különbségek vannak közte és felesége, Eve Mavrakis között.

A válás során meg kell magjd egyezniük a gyerekek felügyeleti jogairól is. McGregor közös felügyeleti jogot szeretne a három gyermekük felett, de Mavrakis csak láthatósági jogot adna férjének. Ha ebben dűlőre jutnak, akkor jöhet a házastársi támogatás mértéke. McGregor hajlandó lenne fizetni, de itt a mennyin lesz a hangsúly. Mivel házassági szerződést nem kötöttek, ezért ezt is majd az ügyvédekkel közösen lemeccselve kell majd eldönteniük.

(TMZ)