Stohl András lánya nem tudta volna megbocsátani apja hűtlenségét

2018.01.22. 08:09

Stohl Luca lesz a vendég Várkonyi Andrea Micsoda Nők! című műsorában. Egy nagyon régi sztori került elő, amikor Stohl András még az RTL-nél volt és a Survivort forgatta. Akkor történt, hogy a színész-műsorvezető összejött az egyik szereplővel, miközben otthon várta a felesége a gyerekekkel. A megcsalással kapcsolatban a következőket mondta Stohl Luca a stúdióban, amit a Bors le is jegyzett.

[...] nem tudom azt elképzelni, hogy végig tudnám csinálni azt, amit anyukám. Nem értem, hogyan tudott annyiszor megbocsátani. Neki is megmondtam, hogy nem értem, miért volt ez jó neki. Közben meg tudom, hogy ő annyira olyan típusú ember, akinek csak a család létezik, csak mi, csak a férje, hogy mindenkinek jó legyen, inkább neki legyen rossz, mint nekünk. De én ezt nem tudnám elviselni.

Stohl Luca még azt is elárulta, hogy neki ez egy percig sem volt rossz élmény. Apját csodálatos pasinak, szerető apukának tartja, akinek megvannak a hóbortjai.

(Bors)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Stohl András lánya nem tudta volna megbocsátani apja hűtlenségét

A színész-műsorvezető lánya arról az időszakról mesélt, amikor apja a Survivort forgatta és ott összejött az egyik játékossal.

14 · Jan 22, 2018 08:09am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments