Felkerült a netre egy előzetes egy közelgő Jóbarátok-filmről. Nagyon rövid idő alatt közel 7 millióan látták, de az egész csak kamu. Nem lesz Jóbarátok-film. 

 Van egy évekkel korábbi - kevésbé profin összevágott - kamu előzetes, amit meg már közel 40 millióan láttak. Abból se lett semmi. És ugyan már egy csomószor elmondták a szereplők, hogy nem lesz film, de most Lisa Kudrow még egyszer elmondta, sőt, azt is elárulta, hogy egyrészt el se tudja képzel, hogy hogyan nézne ki. Még annak ellenére sem, hogy amúgy Hollywoodban szinte már mindenből modern feldolgozást csinálnak.

Conan O'biren műsorában volt vendég a színésznő, aki elmesélte, hogy Courteney Cox még fel is hívta őt telefonon, amikor látta az előzetest és azt kérdezte tőle, hogy akkor most mit csináljanak. Erre Kudrow annyit felelt, hogy semmit.

A műsor egy 20-as 30-as éveikben járó társaságról szólt, szomorú lenne, ha a 40-es 50-es éveikben járó karakterek ugyanazokkal a problémákkal küzdenének.

Erre Conan O'brien annyit mondott, hogy nem kell feltétlenül vígjátéknak lennie, lehet ez egy dráma is, ahol sajnáljuk szegény Joy-t, aki továbbra sem ért semmit.

A beszélgetést alább lehet megtekinteni.