Őrült jó hírünk van! Négy hónap bizonytalanság után többe nem kell álmatlanul forgolódnia amiatt, hogy nem tudja biztosan, terhes-e Kylie Jenner. A celebritásról ugyanis szeptemberben jelent meg a hír, hogy gyermeket vár, ezt azonban ő maga azóta sem erősítette meg. Sőt, a korábban szinte mindig fehérneműben pózoló modell hirtelen elkezdte takargatni magát, amit egészen röhejes szinte emelt.

Ám a fáradhatatlan és kitartó lesifotósoknak köszönhetően végre elkészült az első kép, ami bizonyítja, hogy Jenner terhes (már ha lehet hinni a képügynökségeknek és tényleg ő szerepek a fotón). Íme:

Igen, az autóból éppen kiszálló elmosódott, fekete alak ő. Nos, ha ez a rossz minőségű fénykép némileg csalódást okozott, megérjük, ezért gyorsan mutatunk is valakit, aki abszolút nem titkolja a várandósságát és elég vidáman mutatta meg a lesifotósoknak, hogy milyen szépen kikerekedett. Íme az öt hónapos terhes Eva Longoira:

Szemben Jennerrel, a Született feleségek egykori színésznője örömmel nyilatkozik születendő gyerekéről, így az ő esetében már az is tudjuk, hogy a májusra várt baba fiú lesz.

És azt hallotta már, hogy Nyári Dia is terhes? Erről itt informálódhat bővebben: