Pár hónapja Gordon Ramsay levette a pólóját és az internet elájult a látványtól. Az ominózus fotó posztolása óta pedig, Ramsay egyre többet beszél arról, miért gyúrta ki magát. Már elmesélte, hogy az apja halála, aki 53 évesen szívelégtelenségben hunyt el, nagyon megijesztette és arra sarkallta, hogy egészségesebben éljen, most pedig egy friss interjúban elmondta, volt idő, mikor a súlya miatt a házassága is veszélyben volt.

A séf 1996-ban vette feleségül Cayetana Elizabeth Hutcheson, szakácskönyvírót, a házasságuk pedig a 2000-es évek elején került válságba, mikor Ramsay nagyon meghízott. Elmondása szerint, mikor 114 kilós lett, a felesége ultimátumot adott neki: vagy leadja a súlyfelesleget, vagy számíthat arra, hogy elválnak. Ezt követően kezdett el rendszeresen futni és egészségesebben étkezni, 2013 óta pedig állandó indulója az Ironman versenyeknek.

Ramsay az interjúban kitért arra, hogy mennyire hálás ma is a feleségének azért, hogy nem engedte, hogy teljesen elhagyja magát. 

Nem volt alakom és nem is éreztem magam túl jól. Fájdalmas volt tükörbe nézni. Úgyhogy ez egy nagy ébresztő volt számomra

- mondta Ramsay, aki felesége beszólása után meg sem állt addig míg le nem adott 25 kilót, a súlyát pedig azóta is tartja.

A párnak egyébként 22 év alatt négy gyermeke született, ha pedig kíváncsi arra, nagyjából milyen apa lehet Ramsay, ebben a galériában megtekintheti, hogyan shoppingol Holly nevű lányával:

Forrás: People

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gordon Ramsay 25 kilót fogyott, hogy megmentse a házasságát

Nem véletlen, hogy a szakács látványosan kigyúrta magát az elmúlt években.

27 · Jan 30, 2018 12:54pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments