Jó reggelt, ez itt a lapszemlénk, önnek készítettünk, úgyhogy tartson velünk! 

Hat évnyi, se veled, se nélküled kapcsolat után ismét szakított Cinthya Dictator és Varga Viktor, írja a Bors. Nem egyértelmű, melyik esemény következik melyikből, mindenesetre Varga Viktort egy ismeretlen nővel látták csókolózni hétvégén egy szórakozóhelyen, a lap értesüléseit pedig nem cáfolta az énekes.

Nem nagyon tudok erről mit mondani, de a történtek alapján szerintem elég nyilvánvaló, hogy mi a helyzet. Úgy tűnik, vége van Cinthyvel. Nem tudok még erről beszélni, iszonyatosan nehéz

- nyilatkozta Varga Viktor. Egyszer már eljátszottak hasonlót, majd egy hosszabb szakítás után tavaly ilyenkor újra összejöttek. A kapcsolat állítólag eddig tartott, az énekes a Bors spekulációi alapján már el is költözött a lánytól. 

Most pedig röviden részletezzük, mi minden történt még a magyar hírességekkel. 

  • Gáspár Győző megosztotta a nyilvánossággal, hogy Evelin lánya születése után nyolc évvel felesége, Gáspár Bea a sokadik beültetés után esett csak teherbe Virággal és - mint kiderült - Virág ikertestvérével, Grétával. Bea az ötödik hónapban járt, amikor takarítás közben leesett a létráról, és a baba meghalt. Gáspár azt mondja, ez életük tragédiája, amit még mindig nem tudtak feldolgozni. (Blikk)
  • A Barátok közt színésze, Solti Ádám három éve jár jegyben 21 éves menyasszonyával, Bernivel, akivel hiába haknizták végig az országot azzal, hogy mindjárt összeházasodnak, inkább elhalasztják, mert szeretnék befejezni a házuk építését, és amúgy is sok a dolguk. (Story)
  • A Blikk a Hot! magazinra hivatkozva írta meg, hogy Király Viktor fél éve annyira iszonyúan szerelmes, hogy lehet, hogy majd egyszer megházasodik és gyereke is lesz. Nahát! 
  • A Bors asztrológus, számmisztikus és egy pszichológus segítségével latolgatja, meddig tarthat Bódi Sylvi és Szente Vajk állítólagos kapcsolata.
  • A Blikk pedig feltette a kérdést, majd nem válaszolt rá: mi lehet az oka, hogy Hosszú Katinka boldognak tűnik az egyik Instagram-fotóján? 

Végül, ha szeretné látni a Barátok közt színésznője, Som-Balogh Edina és férje esküvői videóját, akkor minden álma így teljesüljön: