Öröm és boldogság: a hétvégének úgy indulhat neki, hogy már biztosan tudja: Liptai Claudia férjhez megy kisfia apjához, Pataki Ádámhoz. A műsorvezető a Bestnek nyilatkozott a közelgő lagziról, amiről elmondta, hogy nyáron tartják majd és ígérete szerint „nem egy átlagos esküvő lesz”. Ám, hogy ez mit jelent, még nem derült ki, annyi biztos, hogy nagy bulit akarnak csapni, de külföldi fellépőt azért mégsem hívnak.

Mindenki ott lesz az eddigi életünkből, aki fontos volt nekünk, vagy akiknek mi vagyunk fontosak. Erre a meghívásra, azt hiszem, nehéz lesz nemet mondani. Pedig nem akarunk luxuskörítést vagy nagy felhajtást, nem lesz tűzijáték, sem pedig külföldi fellépő. Egy stílusos, nagyon jó bulit ígérhetünk a meghívottaknak

- idézi Liptait a Blikk.

És most nézzük, miről írnak még a lapok!

  • Míg egyesek az esküvőjüket szervezik, mások lefújják azt. Mint például L.L. Junior, aki a Blikk értesülései szerint szakított a menyasszonyával.
  • Szintén a Blikk számol be arról is, hogy Demcsák Zsuzsa újra belevetette magát a munkába és könyvet ír a FINA-ról.
  • A Bors pedig Kerényi Miklós Mátéval beszélgetett a válásáról. Bár a színész arról nem árult el részleteket, hogy mi vezetett Dancs Annamáriával a szakításukhoz, annyit elmondott, hogy kisfiuk boldogsága érdekében döntöttek a válás mellett.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Férjhez megy Liptai Claudia - hírek forró italok mellé

L.L. Junior viszont szakított a menyasszonyával. Lapszemle!

15 · Feb 02, 2018 07:59am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments