Több ízben megemlékeztünk már Hugh Hefner nagyszabású Playboy-villás partyjairól, de úgy fest, sosem érezhetjük magunkat maximálisan jól értesültnek. Abból sejtjük ezt, hogy még a sajtómágnás halála után négy hónappal is elő-előtűnnek a semmiből olyan volt Playboy-nyuszik, akiknek még mindig van mondanivalójuk az eseményekkel kapcsolatban. Mivel nyilván nem akarják, hogy beléjük szoruljanak, és a sírba kelljen vinniük az információikat, ezért inkább jóindulatúan közhírré teszik őket. 

A mocskos dolgok ezért mindig kiderülnek. Szó szerint, ugyanis állítólag a villa bizonyos pontjait még a partykat követően sem sikerült teljesen kipucolni, nem véletlen, hogy sok ex-nyuszi és vendég számolt be régi, foltos ágyneműkről, koszos matracokról és ütött-kopott bútorokról. Jó, mondjuk a szoros napirend miatt ezeknek a tárgyaknak idejük sem lett volna megszáradni egy esetleges tisztítás után, úgyhogy valahol érthető ez a slendriánság. 

A napokban a volt Playboy-nyuszi Sarah Robertson beszélt a Ladbible-nek adott interjújában beszélt az élményeiről. A most DJ-ként (mi másként?) dolgozó lánynak rengeteg emléke van a Playboy-villás időkből, amelyekről beszélni akar. Úgy érzi, nem tud elég hálás lenni azért, hogy évekkel ezelőtt, egy Gold Coast-i golfeseményen kiszúrták őt a tömegben, és beíratták a macaui nyusziképzőbe - máskülönben sosem indult volna be a karrierje, és nem lehetett volna részese annak, amit ő azóta is Playboy-családnak nevez. 

Pedig nem volt könnyű az élet közöttük, a lányokat 21 óra után kijárási tilalom alá helyezték (a megszegők búcsút mondhattak a heti 1000 dolláros apanázsuknak), és amíg otthon voltak, Hefner fürkésző-vigyázó tekintetével is meg kellett küzdeniük lélekben. Az egyik leghíresebb exbarátnő, Kendra Wilkinson azt nyilatkozta, ez a két dolog egyszerűen az őrületbe kergette. Sarah Robertson viszont csak a jó dolgokra emlékszik. 

A Playboy-villás partyk csodálatosak, buják és őrültek voltak. Rengeteg híres ember megfordult rajtuk: Pamela Anderson, Paris Hilton, P Diddy, Jenny McCarthy, Snoop Dogg, Sir Richard Branson és az űrhajós, Buzz Aldrin is.

Hefner rengeteg bulit szervezett a villába, dacára annak, hogy ő nem tartotta nagy partyarcnak magát, és szívesebben nézett klasszikus filmeket köntösben, sütivel az ölében. Ennek ellenére sikerült olyan nagyszabású eseményeket létrehoznia, amelyekre iszonyú drágán lehetett csak bejutni, de mindenki be akart. Ha pedig Hefner úgy döntött, kint kell maradnod a hidegben, akkor hiába zokogtál, senkit sem hatott meg.

A sok ereszdelahajam buli mellett persze számos jótékonysági eseményt is tartott, de ezek nyilvánvalóan nem ugyanúgy híresültek el, mint mondjuk a méltán népszerű Szentivánéji-álom party, amelyet minden augusztus első szombatján tartottak meg. Jó, ez nem teljesen igaz, ugyanis a villa egyik ikonikus helyszínén, A Barlangban 123 adományozó kapott légiósbetegséget 2011-ben, miután eltöltöttek egy kellemes estét a baktériumokkal teli pezsgőfürdőben. Hát, van ilyen. Robertson persze a barlangi bulikra is másként emlékszik. 

Az éjszakák általában elég formálisan kezdődtek, aztán mindenki megőrült. Meztelen lányok a Barlangban, ruhástul vízbe ugráló vendégek, minden volt. Mindenki pazarul szórakozott. Az egész hely hatalmas volt, tökmindegy, hogy a játékterembe vagy a vörösszobába mentél be, mindenhol, minden sarkon, minden ajtó mögött bulizott valaki. 

Aztán a lányt előléptették, és minden nagyobb rendezvényen ő lett a DJ. 

Playboy Bunny, Playboy Club DJ and face of The Playboy Club -throwback from behind the scenes of the photo shoot

Sarah Robertson (@djsarahrobertson) által megosztott bejegyzés,

Mindig szürreális élmény volt zenélni ezeken a partykon. Sosem tudhattam, ki fog beállni mellém. Volt, hogy Paris Hilton jött a pult mögé, vagy P Diddynek volt szüksége a mikrofonra. A Playboy megalapozta a DJ-karrieremet. Hat éven át turnéztam, és ezt csakis nekik köszönhetem. 

A villát 2016-ban egy befektető vásárolta meg, azóta pedig síri csend honol az épületben. Szomorú belegondolni, de vigasztalja a tudat, hogy nemsokára újabb playboy-nyuszi áll majd a nyilvánosság elé a saját történetével. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Az éjszakák formálisan kezdődtek, aztán mindenki megőrült - egy volt Playboy-nyuszi a Hefner-partykról

Sarah Robertson csak a jó dolgokra emlékszik Hefner híres partyjairól, de még a karrierjét is a Playboy-villának köszönheti.

9 · Feb 02, 2018 07:07am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments