A héten már foglalkoztunk Vajna Tímea Instagramjával, de a posztokat böngészve felfedeztünk még valamit. Valamit, ami eddig is ott volt a szemünk előtt, sőt, még fel is nagyítottuk, hisz a Velveten is rengetegszer megemlékeztünk már róla. Hogy miről van szó?

Segítünk!

Igen, Andy Vajna felesége nagyon sokat mutogatja magát az Instagramon. Nagy ügy. De kire is jellemző még ez? Kiről szokott még ezekhez hasonló felütésű cikk születni? Ki az, aki szintén az Instagramon éli az életét és gyakran mutogatja magát?

Hát persze, hogy Kim Kardashian.

A puszta felismerésen túl összevetettük Vajna Tímea és Kim Kardashian Instagramját, hogy megtudjuk milyen arányban mutogatják magukat. Elsőként tekintsük meg Kim Kardashian utolsó 93 posztját.

Kim Kardashian 2018 február 1. és 2017 november 26. között 93 posztot rakott ki az Instagramjára. Ezek közül 43 elég egyértelműen az ő melléről, kevésbé fedett fenekéről, erotikusan kivillanó combjáról szólt.

Azaz a megosztott képek 43%-a volt teljesen öncélű magamutogatás.

És akkor most nézzük meg, hogy mit tud Vajna Tímea Instagramja ezen a fronton.

Kezdjük ott, hogy Vajna Tímeának egy hónappal több időbe telt 93 posztot összehoznia. Ezek közül is "csak" 36 olyan volt, amikor valamely fedetlen testrésze kapta a főszerepet. Tehát a megosztott fotók és videők 38%-a szól puszt mell- vagy más egyéb mutogatásról.

Nem sok kell hozzá, hogy Instagramos jelenlétben Vajna Tímea legyen a magyar Kim Kardashian.

Mert gondoljunk csak bele: mind a ketten ott mutogatják magukat, hogy milyen fényűző életet élnek, plusz ott reklámozzák a saját üzleteiket. Ettől függetlenül Kim Kardashiannak azért van egy saját reality műsora, sokkal többet tudni a magánéletéről a közösségi médián keresztül - még ha ez alaposan meg is van szerkesztve. Illetve Kim Kardashian híressé válása egy szexvideóval kezdődött, majd jött a reality, aztán abból a közösségi média letarolása, aminek nem kis szeletét fedi le a 107 millió követővel rendelkező Instagram-oldala, amivel szintén szép kis összeget tud keresni. Ehhez képest Vajna Tímeának az Instagram egy hobbi tevékenység lehet.

Facebook Post Comment Embed placeholder.