Az egykori gyereksztár, Haley Joel Osment, az elmúlt években főleg csak a testi változásaival tudta felhívni magára a figyelmet és most sem azért írunk róla, mert valami szuper filmben szerepel. A színész ez alkalommal azzal került be a lapokba, hogy hatalmas botrányt csinált hétfőn egy Las Vegas-i reptéren.

A TMZ beszámolója szerint, Osment vasárnap lekéste a gépét és közölték vele, hogy másnapig kell várnia a következő járatra, ám az első repülőre így sem tudott felszállni, mert az tele volt. Ettől a hírtől pedig annyira kiakadt, hogy állítólag agresszíven viselkedett, káromkodva üvöltözött és fenyegetőzött a személyzettel, akik egy idő után kihívták rá a rendőröket.

A hatóság emberit azonban a színész már nem várta meg, távozott a helyszínről, hogy aztán pár órával később ismét hasonló jelenetet rendezzen és újra ráhívják a zsarukat, akik elől ebben az esetben is elmenekült. 

Arról, hogy végül sikerült-e elhagynia a várost, nincs információ. 

Egyébként nem véletlen, hogy ennyire nehéz volt hétfőn helyet szerezni a Las Vegasból induló repülőkre, a Super Bowlra ugyanis nagyon sokan érkeztek a városba, ezért minden járat tele volt a meccs másnapján.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Rendőröket kellett hívni a reptéren őrjöngő Haley Joel Osmentre

A színész attól került idegállapotba, hogy lekéste a gépét és nem kapott elég hamar helyet egy másik járatra.

6 · Feb 06, 2018 11:50am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments