2016 után ismét együtt dolgozott Mihalik Enikő és Palvin Barbara, ráadásul ugyanannak a fürdőruhamárkának a kampányában mint korábban. A Solid & Striped két éve kérte fel a magyar modelleket, hogy bújjanak a bikinijeikbe és úgy tűnik, annyira gyümölcsöző volt a közös munka, hogy most dupláztak. Persze nem csak Mihalik és Palvin szerepelnek a kampányban, hanem rajtuk kívül még  11 másik modell is. Mutatjuk őket:

Can’t wait to see these ladies tonight in New York for the @solidandstriped launch . 👼🏼

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

A képen Mihalik balról a negyedik, Palvin pedig jobbról a harmadik. De szerencsére nem ez az egyetlen fotó, ami eddig nyilvánosságra került, itt van egy közelebbi is Palvin Barbiról:

Well, this is the Baywatch casting we know people want to see. Solid and Striped didn't just assemble 13 of the most popular swimwear models in the world -- Elsa Hosk, Lily Aldridge, Jourdan Dunn, Isabeli Fontana, Josephine Skriver, Eniko Mihalik, Toni Garrn, Jessica Hart, Hailey Clauson, Natasha Poly, Barbara Palvin, Carolyn Murphy, and Hannah Ferguson -- they also tasked these ladies to design bathing suits they want to see on the market. The collection is available from February 6. #solidandstriped #ElsaHosk #LilyAldridge #JourdanDunn #IsabeliFontana #JosephineSkriver, #EnikoMihalik #ToniGarrn #JessicaHart #HaileyClauson, #NatashaPoly #BarbaraPalvin, #CarolynMurphy #HannahFerguson #swinwear #womensstyle #womenswear #womensfashion #fashion #style #igfashion #igstyle #beauty

Alee Fashiion (@aleefashiion) által megosztott bejegyzés,

Ebben a videóban pedig az összes modellt láthatja:

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Újra együtt szexizett a fürdőruhás Palvin Barbara és Mihalik Enikő

Mindkét magyar modell szerepel a Solid & Striped új kampányában.

35 · Feb 06, 2018 10:17am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments