Mint arról kedden beszámoltunk Palvin Barbara és Mihalik Enikő két év után ismét együtt dolgoztak, egy fürdőruhacég kérte fel őket - és még tizenegy másik modellt - a közös munkára. Palvin egyik friss Insta-posztjából pedig az is kiderült, hogy ez alkalommal nem ész nélkül bújt bele mindenféle fürdőruhába, amit elétettek, hanem a magyar modellt egy maga által tervezett úszódresszben fotózták.

Egyébként a Solid & Striped új kampányához nem ő volt az egyetlen, aki magának tervezett fürdőruhát. Például Josephine Skriver szerint ilyen az igazán dögös bikini:

the campaign is finally out! @solidandstriped #swimteam2018. Had such a blast designing my own bikini!! What do you guys think?

Josephine Skriver (@josephineskriver) által megosztott bejegyzés,

Carolyn Murphy ezt álmodta meg magának:

Ezek alapján pedig gyanítjuk, hogy Mihalik Enikő piros fürdőruhája is a saját dizájnja:

@solidandstriped #swimteam18

Eniko Mihalik (@eniko) által megosztott bejegyzés,

Egyébként a híres nők körében nagy divat, hogy saját fürdőruha és/vagy fehérnemű kollekciót dobjanak piacra. Ebben a korábbi cikkünkben össze is szedtünk néhány ilyen hobbi-divattervező celebet:

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Palvin Barbara tervezett magára egy fürdőruhát, elég jó is lett

Ha mindig is kíváncsi volt arra, hogy a magyar modell szerint milyen az igazán szexi úszódressz, akkor most megkapja a választ!

15 · Feb 07, 2018 01:26pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments