Ha már a bugyibörzéről beszámoltunk, akkor erről is. A modell és szörfös celeb a következő posztot osztotta meg az Instagramon.

Mert adni önzetlenül, feltétel nélkül jó... Örülnék, ha ez a hír legalább annyi magazinban megjelenne, mint a múlthéten nagy port kavart, számomra is meglepetést okozó és új információkat tartalmazó fergetegesen színpadiasra lefestett vásárlásom, amiből természetesen fele sem igaz... Ám ez a hír, amit most megosztok minden mondatában valós és igaz. Egy barátommal közösen elajándékoztunk félmillió forintot. Kiválasztottam 5 alapítványt/egyesületet, s mindenkinek elutaltam 100-100ezer forintot. Van akit azért választottam, mert személyes ismeretségi körömben nagyon sok jót hallottam róluk, de olyan is van, akit intuitívan választottam, azért mert teljesen tudok azonosulni a nézeteikkel és azzal, amit képviselnek. Így esett a választásom rájuk: * Dévény Anna Alapítvány * „Értetek Vagyunk!” A Daganatosok Egészségéért Alapítvány * Lelenc Kutyamentő Egyesület * Bodzavár * Természetes Életmód Alapítvány Hogy miért tettük mindezt? Örömet és meglepetést szerettünk volna okozni és segíteni, kifejezve ezzel szimpátiánkat és adott esetben hálánkat. A facebookos gardróbvásáros oldalam bevételének egy részét tehát adományként ajánlottam fel, s tudom, hogy jó helyre került a pénz. Köszönöm a barátomnak - aki szeretne anonim maradni - a partnerséget és a segítséget! 🙏🏼 Nem tudom, hogy ki a boldogabb: aki kapta, vagy aki adta. Leírhatatlanul jó érzés volt segíteni. ❤️ ❤️Ezt a közleményt bármely sajtóorgánum felhasználhatja, de csak teljes terjedelmében, változtatás nélkül. #Adomány #MertSegíteniJó #SylviBodi #Charity #Donation #UnconditionalLove One of my friends and I decided to do some charity. I chose 5 foundations and we gave them 2000 usd total. Among the foundations there was one for cancer, one for motion sickness disorder premature babies, one for educational children support, one for abused animals and rescue, one who does a lot for the environment and to protect nature. The donation was very welcomed everywhere. Not sure who was happier: the ones who got, or the ones who gave... It felt so good just to give from the bottom of our hearts, unconditionally. 🙏🏼❤️

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

A teljes szöveg:

Mert adni önzetlenül, feltétel nélkül jó...

Örülnék, ha ez a hír legalább annyi magazinban megjelenne, mint a múlthéten nagy port kavart, számomra is meglepetést okozó és új információkat tartalmazó fergetegesen színpadiasra lefestett vásárlásom, amiből természetesen fele sem igaz... Ám ez a hír, amit most megosztok minden mondatában valós és igaz.

Egy barátommal közösen elajándékoztunk félmillió forintot. Kiválasztottam 5 alapítványt/egyesületet, s mindenkinek elutaltam 100-100ezer forintot. Van akit azért választottam, mert személyes ismeretségi körömben nagyon sok jót hallottam róluk, de olyan is van, akit intuitívan választottam, azért mert teljesen tudok azonosulni a nézeteikkel és azzal, amit képviselnek. Így esett a választásom rájuk:

- Dévény Anna Alapítvány 

- „Értetek Vagyunk!”,

- A Daganatosok Egészségéért Alapítvány,

- Lelenc Kutyamentő Egyesület,

- Bodzavár,

- Természetes Életmód Alapítvány.

Hogy miért tettük mindezt? Örömet és meglepetést szerettünk volna okozni és segíteni, kifejezve ezzel szimpátiánkat és adott esetben hálánkat. A facebookos gardróbvásáros oldalam bevételének egy részét tehát adományként ajánlottam fel, s tudom, hogy jó helyre került a pénz.

Köszönöm a barátomnak - aki szeretne anonim maradni - a partnerséget és a segítséget! ** Nem tudom, hogy ki a boldogabb: aki kapta, vagy aki adta. Leírhatatlanul jó érzés volt segíteni. * *

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Így ajándékozott el Bódi Sylvi 500 ezer forintot

Fogta, majd elutalta, mert ahogy írja: adni önzetlenül, feltétel nélkül jó.

14 · Feb 09, 2018 01:55pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments