Tagadhatatlan, hogy nem lehet könnyű Kim Kardashiannak lenni. Egy ember, aki a házi szexvideójával lett híres, igazából már az első percben mindent megmutatott, így elég nehéz fenntartania az érdeklődést. Ám nem véletlen, hogy Kanye West felesége évek óta, napi szinten téma az újságokban, a celebnő ugyanis utolérhetetlenül profi abban, hogy hétről-hétre szállítson egy jó kis kiakadást. De ha az ember már összetörte az internetet a olajos meztelen fotóival és azóta is óramű pontossággal dobálja le magáról a ruhát a nyilvánosság előtt, akkor hova lehet még ezt a műfajt fokozni?

Kim Kardashian persze rájött: be kell vonni a gyerekét! Így a legfrissebb félmeztelen fotóját a négyéves kislányával készíttette el. 

📸 by North

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

Az internetezők fel is ültek a provokációnak, percek alatt dühös kommentek ezrei jelentek meg a fotó alatt. Sokan szívszorítónak és tragikusnak tartják, hogy Kardashian ilyen képet csináltat a lányával és még posztolja is. Volt, aki szerint a fotó egy segélykiáltás és azt üzeni, hogy a celebnő ennyire nem bírja elviselni, hogy Kylie Jenner a terhességével és szülésével ellopja előle a show-t. És voltak olyan rajongók, akiknél ez volt az utolsó csepp a pohárban, egyikük így fogalmazott:

„ez annyira kiábrándító, hogy már én sem tudlak többé mentegetni."

Ön mit gondol, Kim Kardashian tényleg túl messzire ment ezzel a fotóval?

Egyébként valami furcsa trend lehet a magamutogató hírességek körében, hogy a szexizős fotóikat a gyerekeikkel készíttetik. Elizabeth Hurley például  előszeretettel pózolgat bikiniben a tizenéves fiának.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kim Kardashian a 4 éves kislányával fotóztatta le magát félmeztelenül

North Westnek úgy tűnik, eddig tartottak a felhőtlen gyerekévek, mostantól kiveheti a részét anyja kedvenc hobbijából.

5 · Feb 09, 2018 10:55am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments