Most, hogy már tudjuk az idei Oscar-jelöléseket, de még elég sok idő hátravan a március 4-i díjkiosztóig, múlassuk egy kicsit az időt egy oscaros kvízzel! Az idei jelölésekkel kapcsolatban a legfontosabb hír számunkra az, hogy megint jelölést kapott egy magyar film legjobb külföldi filmként, de volt pár további érdekesség is.

Például az, hogy a világ legtöbbször Oscarra jelölt színésze, Meryl Streep idén is kapott egy jelölést, ezzel megdöntve saját rekordját. Meryl Streep már nagyon sok éve híres arról, hogy soha senki nem kapott annyi jelölést mint ő, de talán olyan régóta tudjuk ezt róla, hogy már elvesztettük a fonalat, hogy pontosan hányszor is jelölték őt összesen fő- és mellékszerepeiért.

Az alábbi kvízben 10 dolog szerepel, amiből több van, mint Meryl Streep Oscar-jelöléseiből. 15 kérdés van összesen, tehát értelemszerűen 5 olyan dolgot kevertünk bele, amiből viszont kevesebb van, mint Meryl Streep Oscar-jelöléseiből. A játék természetesen az, hogy ki kell találni, hogy mi az, amiből még Meryl Streep Oscar-jelöléseinél is több van.

Nagy segítség persze, ha ön tudja fejből pontosan, hogy idén hányadszorra jelölték Streepet, de szerintünk ha nem tudja, akkor se ellenőrizze le az adatot a kvíz elindítása előtt, hanem tippelgessen csak úgy hasból, érzésből, de azért húzzon bele, mert időre megy! Minden kérdésen legfeljebb 20 másodpercig gondolkodhat. Ha az utolsó választ is megadta, természetesen megmondjuk a pontos adatot, és kiderül, hogy mi az a 10 dolog, amiből több van, mint Meryl Streep Oscar-jelöléseiből.

Mondunk 15 dolgot. Tippelje meg, hogy több van-e belőlük, mint Meryl Streep Oscar-jelöléseiből!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kvíz: 10 dolog, amiből több van, mint Meryl Streep Oscar-jelöléseiből

Meryl Streepet megint jelölték, és ezzel újra megdöntötte saját rekordját. Készítettünk egy vicces játékot rengeteg régi fotóval Oscar-témában, próbálja ki!

31 · Feb 10, 2018 09:55am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments