Derékba tört Kiszel Tünde lányának, Donatellának, a modellkarrierje. A 15 éves tini nemrég szerződött le egy ügynökséghez, de kirúgták. Ezzel kapcsolatban Kiszel a felháborodását a Facebookon is megosztotta egy posztban, amit a Blikk lefotózott és közzétett. 

A bejegyzésből az derül ki, hogy nem volt békés az elválás, sőt állítólag cég tartozik is Donatellának, akinek a modelldíját nem fizették ki. Azonban az, hogy miért rúgták ki a feltörekvő manökent, egyelőre rejtély.

Eközben Orosz Barbaráról modellportfólióba is beleillő képek készültek. A műsorvezető ugyanis Thaiföldre utazott a barátnőjével, ahol elmondása szerint eltűntek a gátlása és így felszabadultan posztolt magáról bikinis fotókat. Nem nagyon tettem fel idáig magamról ilyen képeket. Alapvetően szemérmes vagyok, de valahogy most eltűntek a gátlásaim, és meg mertem mutatni magam. A fotókat a barátnőm készítette rólam, és érdekes, ha egy nő készít női testről képet, egész más lesz az eredmény, mintha férfi örökíti meg - mondta a fotókról a Borsnak.

Napsugaras vasárnapot!😉 #feeling #thailand #travelgram #barbiutazik #sunshine @orosz_barbara_tusarok

Orosz Barbara-Tűsarok (@orosz_barbara_tusarok) által megosztott bejegyzés,

Majoros Hajnalka, azaz Dundika, pedig arról beszélt a Borsnak, hogy spirituális ember, ez pedig leginkább abban mutatkozik meg, hogy vannak megérzései és hallgat rájuk.  Spirituális embernek tartom magam. Egészen kicsi koromtól kezdve majdhogynem csak a megérzéseimre hagyatkoztam. Ez nem változott idősebb koromra sem, sokszor, amikor dönteni kell, inkább a szívemre hallgatok, mint az eszemre. Általában be is szoktak jönni ezek a sugallatok  - magyarázta a lapnak Dundika, aki azzal kapcsolatban elmélkedett a spiritualitásról, hogy hamarosan nagyobbik fia iskolába megy, és reméli hogy az anyai megérzése alapján jól választanak majd intézményt.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kiszel Tünde lánya modellkedni kezdett, de kirúgták az ügynökségtől - hírek kávé mellé

Emellett lapszemlénkből kiderül az is, hogy mi irányítja Dundikát és mit vetkőzött le Thaiföldön Orosz Barbara.

70 · Feb 12, 2018 08:21am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments