Szombat este Andy Vajna kirántotta a talajt azok lába alól, akik abban a hitben éltek, hogy feleségével, Tímeával, még annak ellenére is sziklaszilárd a kapcsolatuk, hogy az év nagy részét más-más kontinensen töltik. A filmbiztos ugyanis egy másik nővel ment a Story-gálára, Ágival, a titkárnővel, ettől pedig a jelenleg is Amerikában tartózkodó neje annyira nem volt elájulva, hogy kisebb ámokfutást rendezett az Insatgramon.

Vajna Tímea posztolgatásának csúcsa az volt, mikor vasárnap kommentekre válaszolva leírta, hogy a másik asszony, a férje számára már több mint kísérő. Sőt, arra kérdésre, hogy ez azt jelenti-e, hogy gyereket sem fog szülni a férjének, nemes egyszerűséggel azt felelte: „hát nem.

De talán újra felcsillant a remény? Lehet, hogy még sincs ekkora válságban Vajnáék házasság? A fánkboltos üzletasszony ugyanis bár órákig kint hagyta ezeket a kommenteket, hétfőre mégis törölte őket. Egyelőre teljes rejtély, mi áll ennek a hátterében, de természetesen amint újabb fordulat áll be az ügyben, mi is beszámolunk róla.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vajna Tímea már törölte is a kommentjét, hogy nem fog gyereket szülni a férjének

Itt tart jelenleg a Story-gálával kirobbant, nagy Vajna házaspár ügy.

105 · Feb 12, 2018 07:32am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments