Miranda Vee, modell, február első napjaiban jelentette fel Mohamed Hadidot - Gigi és Bella Hadid apját -, mert állítása szerint a férfi megerőszakolta. Vee pedig nemcsak azzal vádolja a férfit, hogy nemi erőszakot követett el rajta, de arról is vallott, hogy Hadid a lányai nevét, sikerét és néha a fotóit használja fel arra, hogy fiatal lányokat elcsábítson.

A modell az után állt elő saját történetével, hogy Kate Upton nyilvánosságra hozta, hogyan zaklatta a GUESS társalapítója, Paul Marciano. A férfi ugyanis szerepet játszott Vee megerőszakolásában is, hiszen ő mutatta be Hadidnak egy hotelben. A nő a Page Sixnek mesélt arról, hogy Mohamed már a megismerkedésük első pillanataiban a lányairól kezdett beszélni, mivel pedig ő nagyjából egyidős velük, ezért biztonságban érezte magát a férfival.

Elmondása szerint Hadid szinte végig a lányokkal büszkélkedett, miközben folyamatosan itatta és fogdosta, mikor pedig Vee visszavonult volna lefeküdni, a férfi utánament a hálóba és megerőszakolta. 

És ő nem az egyetlen, aki arról számolt be, hogy a férfi, a lányai sikerét meglovagolva próbál fiatal modelleket az ágyába csábítani. A lapnak többen is azt állították, hogy Hadid az Insatgramon nézi ki az áldozatait, akiknek üzeneteket küldözget, amelyek általában azzal kezdődnek, hogy Gigi és Bella apjaként mutatkozik be. Sőt, olyan is előfordult, hogy a lányai fotóját küldte el a kiszemeltjének, akinek pár üzenettel később már azt írta, hogy: „neked van a legtökéletesebb tested a világon.

Hadid egyébként tagadja a vádakat, a hatóságok pedig egyelőre vizsgálják az ügyet.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gigi és Bella Hadid apja kihasználja a szupermodell gyerekei hírnevét, hogy fiatal lányokkal szexelhessen

A férfi állítólag azzal csajozik a közösségi médiában, hogy lányaival menőzik.

7 · Feb 15, 2018 01:39pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments