Ha úgy érzi, még nem sikerült felébrednie ezen a borús kedd reggelen, akkor a Blikk címlapsztorija biztosan segíteni fog önnek is. A lap ugyanis azzal robbant be a ma reggelbe, hogy megírták: egy korszak lezárult, Schobert Norbi szögre akasztja a kis tornagatyát és nem tart több edzést.

Nincs egészségi oka a hátralépésemnek, bírom a terhelést még most is. Rengeteget futok, sportolok, de úgy érzem, hogy így 50 felé, kiabálva, kis tornagatyában már nincs helyem a színpadon. Eljött az az idő, amikor jobban áll az öltöny, mint a tornaruha. Amikor kívülről látom magam, egy belső hang figyelmeztet, hogy tovább kell lépnem

- magyarázta a lapnak a fitneszedző, aki hozzátette, májusban még tart egy búcsútornát.

Mindez persze nem azt jelenti, hogy teljesen nyugdíjba vonul, a cégét változatlanul vezetni fogja és Rubint Réka menedzselését sem hagyja abba.

És, hogy ezen kívül mit írnak még a lapok? Íme, röviden:

  • Szintén Blikk információ, hogy Zámbó Krisztián megkérte a barátnője kezét, aki erre egyelőre se igent se nemet nem mondott.
  • Csonka András pedig arról beszélt a Blikknek, hogy 53 évesen, akár egy kisebb plasztikai beavatkozásra is vállalkozna, bár nem gondolkozik különösebben ilyesmin.
  • Hódi Pamela pedig a Borsnak mondta el, hogy nagyon örül, hogy exe, Berki Krisztián becsajozott. Sőt, mint kiderült az új nőt ismeri és kedveli, így pedig reméli, hogy a felbukkanása az ő és Berki kapcsolatára is pozitív hatással lesz.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kész, vége, ennyi volt: Schobert Norbert visszavonul - hírek protein shake mellé

„Itt az ideje visszavonulót fújni. Ezt a Norbit nem akarom többé színpadon látni” - mondja a fitneszedző.

42 · Feb 20, 2018 07:31am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments