Már egy hét eltelt azóta, hogy Jennifer Aniston bejelentette, két és fél év házasság után véget ért a kapcsolata férjével, Justin Theroux-val. A hírtől majdnem olyan hangos lett a sajtó, mint Angelina Jolie és Brad Pitt válásától, de mivel a páros semmiféle konkrétummal nem szolgált az okokat illetően, ezért várható volt, hogy a rajongók és a lapok is nekiállnak spekulálni, és lehetséges magyarázatokat találni arra, miért lett vége A Románcnak. 

A lehetséges okokat mi is összegyűjtöttünk, és végül arra jutottunk, hogy az öt elképzelhető indok közül a legvalószínűbb, hogy nem tudtak megegyezni abban, hogy hol éljenek. Persze mi sem hagyhattuk ki a rajongók kedvencét, miszerint Brad Pitt szingli, és ez vezethetett a váláshoz, úgyhogy most már a világ valaha élt legnagyobb álompárja újra együtt lehet. 

Ezt találtuk a legkevésbé valószínűnek, mégis, mit ad isten, a US Weekly továbbgondolta a dolgot, és nagyon közeli, nagyon megbízható forrásokra hivatkozva előállt a lehető legelborultabb elmélettel.

Eszerint Justin Theroux rábukkant néhány régi post-it-re otthon, amelyeket még annak idején Brad Pitt adott Ansitonnak. 

A "MÉG MINDIG NAGYON HIÁNYZOL" ÉS A "GYÖNYÖRŰ VOLTÁL MA ÉJJEL" MONDATFOSZLÁNYOKTÓL PEDIG ANNYIRA KIKÉSZÜLT, HOGY AZONNAL VÁLÁST KIÁLTOTT. 

Az elméleten alapvetően csak mosolyogni lehet, sőt, ennél talán egy kisikolás gyerek is jobbat talál ki, de sebaj, ha a nagyon hiteles források ezt állítják, akkor bizony nincs ok a kételkedésre. Bár még egyelőre az sem egyértelmű, hogy Ansiton és Theroux házasok voltak-e egyáltalán