tk3s 20151007 zaa n230 195

Kat von D férjhez ment

vik
2018.02.22. 14:25

A szép lassan mikroból makrocelebbé alakult tetoválóművész, a most 35 éves Kat von D férjhez ment aktuális pasijához, a Prayers zenekar énekeséhez, Rafael Reyeshez (ha így jobban ismeri: Leafar Seyerhez). Ahogy az mostanában dívik, ők is az Instagramon jelentették be a nagy hírt, meg is mutatjuk, hogyan: 

Today, I married my soul’s mate, my mind’s twin, my best friend: @prayers 🖤Juntos en vida y en muerte.

Kat Von D (@thekatvond) által megosztott bejegyzés,

Csak megtippelni tudjuk, hogy melyik kéz melyiküké, de úgyis az üzenet a fontosabb. Kat von D eszerint hozzáment a lelki társához, aki az elmeikertestvére és a legjobb barátja is egyben. 

A tetoválóművész volt már férjnél egyébként, Oliver Pecktől 2007-ben, háromévnyi házasság után vált el. Egy darabig járt a Jackass-es Steve-O-val, meg Nikki Sixxszel, a Mötley Crüe basszusgitárosával is. Utóbbival folytatott, kisebb-nagyobb szünetekkel tarkított kapcsolata 2010. augusztus 12-én, mindössze két nappal azelőtt ért véget, hogy a művésznő összejött volna Jassie Jamesszel, Sandra Bullock volt férjével. De az a kapcsolat se szólt örökre, mivel James ugyanúgy megcsalta őt, mint Bullockot .

Aztán két évvel később egy  Deadmau5 nevű DJ romantikusan  megkérte Kat von D kezét Twitteren, de házasság már nem lett belőle.