Rubint Réka megosztott egy képet, amiből olyan túl sok minden nem derül ki, a leírás és a hashtagek szerint köze van a TV2-höz, új projekt lesz, amiben lehet, hogy még az édesanyja is szerepelni fog.

Ezzel kapcsolatban megkerestük a TV2-t, hogy helyes-e a feltételezésünk, miszerint Rubint Rékának új műsora lesz, illetve lesz egy új műsor, amiben Rubint Réka is szerepelni fog. Amint kapunk választ, posztunkat frissítjük.

Ugyanitt Baukó Éva is megosztott magáról és Berki Krisztiánról egy fotót, amihez csak annyit fűzött hozzá, hogy "shooting" és "secret", majd helyszínnek megjelölte a TV2-t. Hogy ez és a fent részletezett Rubint Réka-bejegyzés mennyire köthető össze, egyelőre nem tudjuk. de ezzel kapcsolatban is megkerestük a TV2-t.

UPDATE

A TV2 megerősítette a Velvet feltételezését. Azt írják, hogy mind a hárman (Berki, Baukó, Rubint) egy készülő műsor vendégei lesznek. Rákérdeztünk a formátumra, a premierre is például, de egyelőre csak az mondható el a műsorról, hogy lesz. 

Baukó Éva Instastory-n osztotta meg a képet, amin Ördög Nórával látható. talán nem túl vad elképzelés, hogy az ominózus műsort majd a műsorvezetőnő fogja vezetni.