Több mint hat és fél év telt el azóta, hogy a drogok és alkohol bűvöletében élő Amy Winehouse 27 évesen, 2011. július 23-án meghalt. A tragédiát követő években a személye legendává vált, az életéről dokumentumfilm készült, elképesztő mennyiségben fogytak a lemezei, aztán, amikor már minden, halandók számára is megszerezhető termék elfogyott, elkezdtek terjedni az igazi ereklyék. A házában rehab nyílt, amit aztán be kellett zárni, miközben kiderült még vagy ezer meglepő dolog az énekesnőről. 

Érdekes, de még ennyi év után is előfordul olykor, hogy eddig nem ismert, de Winehouse személyéhez szorosan kapcsolódó információk jutnak el a nyilvánossághoz. Ilyen volt például, amikor az apja előadta, hogy a lánya szelleme gyakran visszatér hozzá, és az ágyán ücsörög

A legfrissebb hír azonban az, hogy hétvégén elkezdett terjedni a neten egy eddig kiadatlan, My Own Way című dal, amelyet még 2001-ben vettek fel - az énekesnő akkor még csak 17 éves volt. A zeneszerző, Gil Cang szerint Winehouse iszonyan reménykedett benne, hogy majd ez a dal lesz az, ami áttörést hozhat a karrierjében. 2011 szeptemberében el is készült az első albuma, ami aztán végül sosem jelent meg, mivel az énekesnő meggondolta magát, és mégsem akart az Island Records-szal dolgozni.

Cangék viszont már akkor is elképesztő tehetségnek tartották, olyannak, aki egyszer hatalmas sikereket fog elérni. Ebben mondjuk igazuk is lett. A zeneszerző múlt hónapban talált rá újra erre a dalra, és úgy érezte, mindenkinek hallania kell, mire volt képes Amy Winehouse már 17 éves korában is. 

Nos, erre: 

(Perez Hilton)