A friss Oscar-díjas Gary Oldman volt felesége, Donya Fiorentino az utóbbi hetekben körbehaknizta a médiát azzal, hogy a színésszel köttetett házassága iszonyatos volt, és előbb vágyna arra, hogy felzabálja egy fehér cápa, minthogy még egyszer végig kelljen csinálnia. Olyan dolgokra hivatkozott, hogy a Oldman nem viselte túl jól az alkohol- és kokainfüggőségét, és ahelyett, hogy támogatta volna a gyógyulásban, inkább elhagyta, eltiltotta tőle a gyerekeit, ezeket megelőzően pedig egy telefonkagylóval ütötte meg az arcát, és többször is felpofozta. Tette mindezt állítólag a fiaik előtt. 

Most viszont nagyobbik közös gyerekük, Gulliver egy jó hosszú nyílt levelet írt a sajtónak, amely arról szól, hogy az apja soha életében nem bántotta Fiorentinót, előttük meg pláne nem. Levelében leírja, hogy ő ott volt az ominózus esetnél, és az apja egy ujjal sem ért hozzá az anyjához. Ahogy sokan, ő is támogatja a metoo-mozgalmat, és felháborítónak tartja, hogy manapság olyan világot élünk (és ő is ebben nőtt fel), amelyben egészen addig mindenki bűnös, amíg be nem bizonyosodik az ártatlansága. 

Hangsúlyozza, hogy egy gyerek felügyeleti jogát semmiképp sem ítélnék meg egy nőverő férfinak, márpedig őt és a testvérét Gary Oldman nevelte fel. Az apját a hősének és a példaképének tekinti, és egyszer olyan emberré akar válni, mint ő.  Azt mondja, mindent neki köszönhet, kizárólag neki, és az anyja hazugságai rengeteg álmatlan éjszakát okoztak az egész családnak. Célja, hogy megvédje az apját mint színészt, mint embert. Szerinte ő egy csodálatosan kedves ember, aki sosem áldozná fel a családját és a gyerekeit semmiért. 

Az igazság az ő oldalán áll

- vallja Gulliver Oldman. 

(Borítóképünkön balról jobbra Gulliver Oldmant, Gisele Schmidtet, Gary Oldmant és legkisebb fiát, Charlie Oldmant látja)