Nehéz volt eldönteni, hogy a Gumicukor vagy az Élet rovatban írjunk-e erről a csodálatos, hiánypótló, egészen elképesztően remek eredményeket felvonultató kutatásról, amelyből olyan dolgok derülnek ki, hogy a nők

melyik hazai politikus szakállára gerjednek, melyikükkel javíttatnák meg az autójukat, sőt, az is, hogy kivel feküdnének le szívesen.

Az online felmérést a Közéleti Hírek végezte el 1143 fő megkérdezése alapján, akik nemcsak a legszexibb, hanem a legdölyfösebb és a legérdektelenebb politikust is megválasztották. (Erotikától túlfűtött tartalmára tekintettel végül a Gumicukorban helyeztük el a cikket).

1. helyezett - Vona Gábor

A kutatásból kellett megtudnunk, hogy a nők imádják Vona Gábor borostáját, és szerintük kifejezetten jól áll neki, hogy kondizik. Nem véletlen tehát, hogy a Jobbik elnöke lett a politikai elit

LEGSPORTOSABB ÉS LEGFÉRFIASABB JELENSÉGE. 

A felmérés alapján egyébként ő az abszolút győztes minden szempontból, de azért nézzük meg a többieket is. 

 2. helyezett - Karácsony Gergely

A Párbeszéd elnöke elképesztően szimpatikus mosolyával és sármjával vette le a nőket a lábukról, ezért jóképűség tekintetében a második helyen végzett. A megkérdezettek

18 SZÁZALÉKA RÁADÁSUL AZONNAL KIPRÓBÁLNÁ, HOGY TELJESÍT AZ ÁGYBAN A POLITIKUS

(bár ebből a megközelítésből Lázár János személye is sokakban gondolatokat ébresztett). 

3. helyezett - Gyurcsány Ferenc

A volt miniszterelnököt sajnáljuk egy kicsit, mert amíg a nők Karácsony Gergelyt ráncigálnák az ágyukba, addig rá csak a piszlicsáré problémáikat bíznák (tehát mondjuk a kezébe nyomnák a bevásárlólistát, vagy megkérnék, hogy teregessen ki). Ami viszont ennél is fontosabb, hogy a legtöbben az autójukat is vele javíttatnák meg (most képzelje el a politikust motorolajtól fénylő izomzattal kereket cserélni, váó), és hiszik, hogy simán meg tudná állapítani a parfümízlésüket, ami hasznos lehet, ha éppen el akarják csábítani Vona Gábort. 

Vigaszdíjasok 

  • Orbán Viktor miniszterelnököt inkább dölyfösnek, mintsem vonzónak találták a megkérdezett nők, sőt, jószerivel csak akkor tudnának férfiként tekinteni rá, ha minimum szakállat növesztene. Életmódváltást javasolnának neki, és azt, hogy kedves szavakkal halmozza el a nőket. 
  • A legérdektelenebb politikus címet Semjén Zsolt nyerte el (nem, nem fogunk kézenfekvő szóviccet kreálni a nevéből, mert baromi jóindulatúak vagyunk). 
  • Sajnos azonban a nők abszolút nem fantáziálnak Hadházi Ákosról, Molnár Gyuláról, Juhász Péterről és Fekete-Győr Andrásról sem. Hát, ez van. 

Ön szerint melyik magyar politikus a legvonzóbb jelenség?