Colin Firth felesége olasz, Livia Giuggiolinak hívják, maga az Oscar-díjas brit színész is olasz állampolgár már. 1997. óta tartó házasságuk azonban nem volt teljesen zökkenőmentes, 2015-16-ban eltávolodtak egymástól, és úgy döntöttek, szétválnak. Később kibékültek és folytatták a házasséletet, de közben Giuggioli viszonyt kezdett egy olasz újságíróval, bizonyos Marco Brancacciával.

A viszonynak vége lett, és Firth és Giuggioli azóta is együtt él, Brancaccia azonban a házaspár beszámolója szerint azóta zaklatja őket. A The Times adott hírt először arról, hogy Firthéknek a hatóságokhoz kellett fordulnia az olasz férfi miatt, aki a USA Today szerint azt nyilatkozta, hogy csak két What'sApp üzenetet és egy emailt küldött a szakítás után Giuggiolinak. Firthék ezzel szemben azt állítják, hogy „ijesztő üzenetáradat” érkezett a férfitól, aminek a nagy részét dokumentálták is, tehát elvileg megvannak a bizonyítékok Brancaccia ellen.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Colin Firth feleségének volt egy szeretője, aki most zaklatja a házaspárt

Az Oscar-díjas színész és olasz neje 2015-ben úgy döntött, hogy szakít, a feleség ekkor jött össze egy újságíróval, de később folytatták a házaséletet.

6 · Mar 12, 2018 11:58am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments