velőtrázóan aranyos és becsületes arcú Liam Payne-ről elsősorban azt kell tudni, hogy a 2008-as brit X-Faktor által kitermelt One Direction egyik tagja (volt - azért csak volt, mert a zenekar már feloszlott, a tagok pedig szólóban igyekeznek szerencsét próbálni). Payne a karrierjén túl a magánéletét is megalapozta azzal, hogy összejött a tehetségkutató egyik zsűritagjával, a nála 10 évvel idősebb Cheryl Cole-lal, és gyereket is nemzett neki hamarost.

Most, hogy mindezt tisztáztuk, jöjjön egy friss hír, amelyben nemcsak a zenész, hanem Meghan Markle és Harry herceg is erősen főszerepet játszanak. Hétfőn történt az eset, hogy a Westminster-apátságban tartott nemzetközösség napi rendezvényen (ahol nyilván a mindjártházas királyi pár is tiszteletét tette), maga Liam Payne lépett fel két, ismeretlen ifjúval.

Sajnos a Twitterre kikerült poszt alatt nincs hang (ha önnél van, és csak én vagyok egy technikai antitálentum, akkor így jártam), mindenesetre a testbeszéd többet ér minden hangnál. A videón a következő látható: véget ér a zene, ekkor

HARRY HERCEG ÉRTETLENKEDVE FELVONJA A SZEMÖLDÖKÉT, MAJD KÉTSÉGBEESETT TEKINTETTEL MARKLE-RE NÉZ, AKI azonnal el is neveti magát.

 Sok körülmény játszik ilyenkor össze, így például az is benne van a pakliban, hogy Markle annyira szereti Harryt, hogy annak egy kósza szemöldökcsóválása is ilyen erős érzelmeket tud kiváltani belőle, de akár az is lehet, hogy egy remekül elkapott, de totálisan nem a helyzetből fakadó reakciót láthattunk a párostól. Ugyanakkor azért ott motoszkál mélyen az agyban az is, hogy 

TALÁN MEGHAN MARKLE ÉS HARRY HERCEG tényleg CSAK simán KIRÖHÖGTE SZEGÉNY LIAM PAYNE-T. 

Ön mit gondol?