GettyImages-612769364

Magyar származású nővel jött össze a Jennifer Ansitontól váló Justin Theroux

2018.03.16. 08:59

A külföldi bulvárlapok már tényként kezelik, hogy Justin Theroux máris becsajozott. A színész, aki pár hete jelentette be feleségével, Jennifer Ansitonnal, hogy elválnak, a Daily Mail információi szerint a félig magyar, félig kanadai Petra Collinsszal jött össze.

🌿💁🏼‍♀️🌾 @adidaswomen

Petra Collins (@petrafcollins) által megosztott bejegyzés,

A 25 éves nő nevét már hallhatta korábban, a művész ugyanis 2017-ben Magyarországon forgatott reklámfilmet a Guccinak és korábban Budapestről is készült egy kisfilmje.

De visszatérve Theroux-hoz fűzödő viszonyára: egyelőre egyikük sem beszélt nyilvánosan a kapcsolatról, így mint ilyenkor szokás, megtette helyettük egy név nélkül nyilatkozó ismerős. Az informátor szerint egyelőre a barátok előtt is próbálják titkolni a kapcsolatot, de már egy ideje találkozgatnak, és ez Anistonnak is feltűnt. Ráadásul állítása szerint a színészen látszik, hogy megszállotja a nőnek.

Ezen kívül, a lap szerint az is bizonyítja, hogy van köztük valami - és most kapaszkodjon meg! -, hogy Collinst nemrég kikövetett az Instagramon az egyik legjobb barátnője, Selena Gomez.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Magyar származású nővel jött össze a Jennifer Ansitontól váló Justin Theroux

Állítólag a színész láthatóan meg van őrülve a 25 éves Petra Collinsért.

7 · Mar 16, 2018 08:59am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments